Lopullinen Totuus

27.6. - 15.10.2003 Oletko jo hommannut X-Files DVD kausibokseja?

Vastaajien määrä: 149

En enkä hommaa
18%

En mutta aion kyllä
58%

Kyllä
22%


Johtopäätös:
Loppujen lopuksi aika pieni osa vastanneista jättää kausiboksit kokonaan hommaamatta. Jopa 80% omistaa nyt tai aikoo omistaa tulevaisuudessa kausibokseja. Epäilen kuitenkin että prosentit olisivat menneet hieman toisin jos kysymys olisi kuulunut kuka aikoo omistaa kaikki kausisetit. Joillekin faneille 8. ja 9. kausi saattaa merkitä vain rahanhukkaa.

- Sulje ikkuna -


10.6. - 25.6.2003 Onko intosi X-Filesiin jo hiipunut?

Vastaajien määrä: 109

Ei! Olen yhä täysverinen fani.
41%

Hieman mutta ehdoton seuraaja olen edelleen.
45%

Melkoisesti. Kiinnostus on siirtynyt muualle.
10%


Johtopäätös:
Tuloksista on selvästi näkyvissä, että meitä faneja on kohdeltu julmalla kädellä. X-Filesin uuden ajan myötä 45% vastanneista ei pidä itseään enää sarjan fanina. Se on loppujen lopuksi melko suuri käänne kun ottaa huomioon, että jopa 10% vastanneista ei enää ehkä kaikkia jaksoja edes sauraa. Tulokset olisivat varmasti olleet ykkösvaihtoedon puolella, jos sarja olisi lopetettu kuudennen kauden kieppeillä ja silloin olisin asiaa tiedustellut. Tulokset puhuvat, sarjan taso on fanien silmissä rankasti heikentynyt. (Kysymys kysytty kun maikkari esittää 9. kauden viimeisiä jaksoja.)

- Sulje ikkuna -


21.5. - 8.6.2003 Oletko koskaan nukahtanut kesken X-Filesin katsomisen?

Vastaajien määrä: 102

Valitettavasti kerran tai pari.
33%

Useasti menee filmi poikki.
4%

Enpä ole.
57%


Johtopäätös:
Vaikka sitä on kuinka hyvä sarja niin unen vahvalle voimalle ei toisinaan voi mitään. Ja rohkeasti sen olitte myöntäneet. Luonnollisesti suurin osa on vahvasti pitänyt silmät auki filusessioiden aikana. Vaikka varmasti tuohon 57 prosentiinkin mahtuu muutama nukahtelija, joka ei ole viitsinyt torkahteluaan myöntää :)

- Sulje ikkuna -


6.5. - 21.5.2003 Olisiko 9. tuotantokausi kannattanut jättää tekemättä?

Vastaajien määrä: 98

Kyllä!
35%

Ei!
59%


Johtopäätös:
Monien mielestä sarja olisi pitänyt lopettaa aikoja sitten mutta vahvan yleisen mielipiteen mukaan 9. tuotantokausi ei kuitenkaan ole virhe. Mutta mistään murskavoitosta ei ole kysymys. Jopa 35% vastanneista on sitä mieltä että 9. tuotantokaudella ollaan perusteellisesti hukassa.

- Sulje ikkuna -


24.4 - 6.5.2003 Pitäisikö Williamilta ottaa nirri

Vastaajien määrä: 91

Ehdottomasti kyllä!
36%

Ei missään tapauksessa!
24%

Sairas kysymys!
21%


Johtopäätös:
Vaikka loppujen lopuksi melko suuri osa piti kysymystä läpeensä sairaana niin Williamin nirhaaminen kiri kuitenkin selkeään voittoon. Fanit taitavat tietää, että jotain on uhrattava yhteisen hyvän eteen. Toivottavasti oikeus tapahtuu.

- Sulje ikkuna -