Vangora - kotisivulle Vangora - Turkkilaisten kissojen yhdistys
In English Mitä uutta Vangora-yhdistys Toimihenkilöt Säännöt Toimintasuunnitelma Kuinka liittyä Vangoran jäseneksi Rodut Turkkilainen angora Turkkilainen van Kasvattajia Siitosuroksia Tilastotietoa Lista kissoista Kuvia kissoista Pentukoppa Näyttelytuloksia Jäsenten kotisivuja Postia / palautetta meille

Tervetuloa Vangoran sivuille!

viiva.jpg (1012 bytes)viiva.jpg (1012 bytes)

Näillä sivuilla voit tutustua kahteen kissarotuun

Turkkilaiseen angoraan ja Turkkilaiseen vaniin

jotka ovat valloittaneet ainakin omistajiensa sydämet todella ihastuttavalla luonteellaan ja kauniilla olemuksellaan.

Vangoran sivut ovat uudistumassa ja samalla osoite muuttuu. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihin osoitteessa vangora.net.

Jokaisella sivulla pikkuiset van- ja angorapojat sekä angoraneiti ohjaavat sinua sivun vasemmassa reunassa löytämään tietoa kissoistamme  ja yhdistyksestämme (klikkaa tekstiä kuvassa). Jos heitä ei jostain syystä näy, löydät vastaavat linkit myös sivun lopussa ja otsikkosivuilta. Sivun yläosassa, otsikon alla kerrotaan missä olet ja listan linkeistä voit palata etusivulle tai ylemmälle tasolle.

Jos et löytänyt näiltä sivuilta vastauksia kaikkiin kysymyksiisi tai haluat lähettää meille palautetta (joka on aina tervetullutta), voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen  vangora@nic.fi tai ottaa yhteyttä toimihenkilöihimme. Yhteystiedot löydät Vangora ry:n linkistä. 

Rotutarrat - Rasmärken

Hae ja tulosta:
Esite Vangora-
yhdistyksestä ja
Turkkilaisista
kissoista
Valitse sopiva
tiedostotyyppi:
(pdf)
(doc)

Lataa itsellesi
Vangora2001-
näytönsäästäjä!

 

Mitä uutta? - Vangora ry - Rodut - Kuvia -
Pentukoppa - Tuloksia - Jäsenten sivuja 

Postia meille

In English - Palaa alkuun