Otsikko

Sinun tulisi testata tämä sivu sekä MS IE että Netscape selaimilla, että näkisit kaikki erot. Yritän kuitenkin demonstroida tekstityylien eroja


Otsikko

Jos käytät MS IE 4.01+, katso tekstiä. Edeltävä otsikko ja tämä kappale näkyy MS IE selaimella nyt samanlaisilla kirjainkoilla ja -tyyleillä kuin Netscape 4.04 selaimella ylin otsikko ja ylin kappale.


Otsikko

Jos käytät Netscape 4.x selainta, katso tekstiä. Tämä teksti näkyy Netscape 4.x selaimella nyt saman kokoiselta kuin MS IE 5.x selaimella ylimmässä kappaleessa.

Olen yrittänyt kuvata sisäkkäisillä lohkoilla MS IE selaimen käyttäjille, miten Netscape 4.04 esittäisi ensimmäisen otsikkotekstin, jos antaisin sille kaikki ominaisuudet, jotka olen määrittänyt MS IE 4.x+, Opera 3.x+ ja Netscape 6.x+ selaimille.

Huomautus. MS IE 6.0 Windows selaimella tekstikoko on DTD-riippuvainen, mikä tässä tapauksessa merkitsee sitä, että toisella DTD:llä tekstikoko näyttäisi yhkä kokoastetta pienemmältä. MS IE 5.0 Mac näyttäisi fonttikoot ylipäätänsä eri lailla, vaikka käytös ei ole DTD-riippuvainen.