Tämä on erottavan (border-collapse: separate;) taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Tällä taulukolla ja sen soluilla on lisäominaisuutena border-spacing: 15pt;. Reunusten välillä tulisi olla 15px suuruinen väli. Tämä on erottavan taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Taulukon reunoilla on väri #660033 ja soluilla on väri green.
Tämä on erottavan taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Tämä on erottavan taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa.

Tämä on yhdistävän (collapse) taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Taulukon reunoilla on väri #660033 ja soluilla on väri green. Tämä on yhdistävän taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Tälle taulukolle on annettu border-spacing ominaisuus mutta sitä ei huomioda tässä taulukkomallissa.
Tämä on yhdistävän taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa. Tämä on yhdistävän taulukkomallin solu, jolla on paksut reunat sekä taulukossa että taulukkosoluissa.

1 2; Tämä on malli
kerroksellisista
väreistä;
vasemmalla ja oikealla puolella
tulisi näkyä keltainen taustaväri
3 4
1 2; sarakkeilla
tulisi olla
eriväriset reunat
3
4 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15