Sivuston värit näkyvät oikein MS IE 4.01+, Opera 3.6x+ tai Netscape 6.x/ vastaava Mozilla selaimilla. Parhaiten sivut toimivat uusimmilla Opera (yksityiskohdat), Netscape tai Mozilla selaimilla. Sivun esitysasu on Netscape 4.x selainta käytettäessä käyhä ja siinä on jonkin verran huomiota herättäviä virheitä. Sillä ei myöskään näy linkkien opastetekstit eivätkä kaikki sivun sisäiset linkit toimi. Myös silloin, kun Opera 4.x+ on määritelty esittäytymään Netscape 4.x selaimena, sivut eivät näy hyvin (muuta selaimen asetuksia, mikäli näet Operalla tämän tekstin).

Lisäohjeita kokoruutunäytön käyttämiseen.
Print
Tulosta tämä sivu.

Liite: CSS-tiedostojen laatiminen

Aiheet

Yleistä

Tästä sivusta on Opera 4.x+:aa ajatellen erityinen "diaesitysmuoto", kun käytetään kokoruutunäyttöä (näyttötilan vaihtaminen tapahtuu esim. F11-näppäimellä).
[Alkuun]

Medialohkot

Medialohkojen edut:

Medialohkojen haitat:

[Alkuun]

Erillistiedostot

Erillistiedostojen edut:

Erillistiedostojen haitat:

[Alkuun]

Teemat

Suunnittele niin, että suurin osa CSS:ää on yhteistä eri sivustoille. Luo tämän jälkeen sivustokohtaisia teematyyliarkkitiedostoja, esim.:

[Alkuun]

Copyrights Tapio Markula 1999-2001 (tapio.markula@nic.fi) - ei julkiskäyttöön ilman sopimusta .
Kirjoittanut Tapio Markula, Salo (kotisivu, s-posti).


Get Expression 2!


Tämä sivusto näkyy ja tulostuu parhaiten uusimmalla Operalla. (Perustelut.)


- Editori, jolla saa luotua valideja ja hyvin muotoiltuja HTML ja XML dokumentteja. Tämä dokumentti on tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla.