[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
 
   
 Etsi sivuiltani: [Apua]

Mitä uutta?

Aiheet

Yleistä

Sen jälkeen kun tein tärkeimmät sivut, olen lisännyt muutamia sivuja. Lisätyt sivut löytyvät pääosin A- S listatuista lisäsivuista.

Uusimpia käyttämiäni selaimia (jos en toisin mainitse kaikki ovat Windows-selaimia) ovat Opera 8.0, Mozilla Firefox 1.0 (rv:1.7.5; Gecko/20041110), Konqueror 3.1 (Linux-käyttöjärjestelmän KDE-käyttöliittymän tiedostoselain) ja Microsoft Internet Explorer 6.0. Olen saanut myös MS IE 5.0 Mac käsittelevää s-postia. Alla on muutamia linkkejä selainvalmistajien sivuille:

Microsoft: CSS Enhancements in Internet Explorer 6 Public Preview.
Opera Software: What's new in Opera 5.10, XML in Opera.
Mozilla organization.

Huomautus. Mozilla Firefox on Mozilla Gecko esityskoneeseen perustuva selain. Tätä esityskonetta käyttäviä selaimia ovat ainakin Mozilla, Firebird, Netscape 6.x+, Galeon ja Phoenix (Mozilla Firebirdin edeltäjä) selaimissa. Sitä käyttävät selaimet kuuluvat ikään kuin Mozilla Gecko perheeseen. Merkittävin seikka on selaimen esityskoneen päivämäärä.

Tulostusta varten olevat sivukatkot eivät ole enää ihanteellisia MS IE:lle, mikä oli alkuperäinen tarkoitus. Poistin joitakin tulostusta koskevia pakollisia sivukatkoja, koska en voi enää taata niiden oikeaa paikkaa. Viimeksi uudistamillani sivuilla rivikatkot toimivat optimaalisesti enää Opera-selaimilla. Tulostuksen saaminen optimaaliseksi MS IE:lle vaatisi niin paljon ylimääräistä työtä, että minulla ei riitä siihen aikaa.

Viimeisimmät muutokset

Seuraavassa on lista viimeisimmistä varsinaista asiasisältöä koskevista uudistuksista eikä mukana yleisluonteiset ohje- ja hakemistosivut tms. (kun muokkaan listaa, poistan yleensä editointipäivästä laskien kuukautta vanhemmat muutokset):

  1. 20.12.2004. Päivitin sivua, joka käsittelee DTD-kytkimiä[S].

Muut listat viimeisimmistä muutoksista suomenkielisillä sivuilla

Listat viimeisimmistä muutoksista kaksikielisillä sivuilla - List of last made changes in both Finnish and English pages

Other list of last made changes in English pages

HTML-Kit ohjelmalle tekemälläni opassivuilla on lisäksi kaksi CSS-taulukkoa (1[S] & 2[S]) ja niille kommenttisivut.

[Alku]
   
Copyright Tapio Markula 1999-2003, Salo (kotisivu, s-posti - lisää s-postiosoiteeseen pisteellä erotettuna nimeni, Tapio Markula) (@dnainternet.net) - ei julkiskäyttöön ilman sopimusta.
Get Expression!
Editori, jolla saa luotua standardit täyttäviä HTML ja XML dokumentteja. Tämän sivuston sivut on useimmissa tapauksissa tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla ja satunnaisesti W3C-organisaation virallisella koodintarkastusohjelmalla. Useimpien sivujen syntaksin pitäisi olla sopusoinnussa W3C:n XHTML 1.0 spesifikaation kanssa. Testaa tämä sivu!
Informaatiota selaimista, jotka näyttävät tai tulostavat tämän sivuston parhaiten.
[Hae Opera] [Hae Mozilla!]
CSS-opasta on viimeksi muutettu 20.12.2004