KULTA-AIKA

Tietoa henkisen kasvun tueksi muutoksen ajassa

3 Pääkirjoitus
4 Liittyminen Korkeampaan Tahtoon
Arkkienkeli Gabriel kertoo kuinka ensimmäistä kertaa ihmiskunta aloittaa yhdistymisen Korkeampaan Tahtoon
9 Tervetuloa Universumiin
Siriuksen Korkean Neuvoston lähettiläs Bauge toivottaa Maapallon uudet johtajat tervetulleiksi uusiin tehtäviinsä tässä Universumissa
10 Elämän illuusion käsittäminen, osa 2
Spacebaben artikkelissa vertaillaan eri uskontojen ja oppien käsityksiä elämän suuresta illuusiosta ja rakkaudesta
13 Harmonisen Konkordanssin Paradoksi
John Mirehiel kokoaa artikkelissaan yhteen eri lähteistä tietoa Harmonisen Konkordanssin merkityksestä ja siihen sisältyvästä paradoksista

Numero 6 / 2003

Kansi: Petri Hartoma, ”Puu Vaasan rannalla”

Aiemmat numerot:

Aiempia numeroita saa suoraan toimituksesta.

16 Uusi maailmankuva, osa 1
Anu Kumpulainen valottaa uuden artikkelisarjansa myötä maailmankuvan muutosta sekä siihen vaikuttaneita syitä sekä seurauksia ihmiselämästä käsin
20 Muunneltua historiaa
Sheldan Nidlen kautta tulleessa Valon Galaktisen Liiton tekstissä kerrotaan ihmiskunnan muunnellusta historiasta
22 Olennaista
Sarianna Nikkolan runossa etsitään ja löydetään olemuksemme sisimmän totuuden ydin - Mari Rauvanlahden sarjakuva
23 Maya-astrologiaa, osa 6
LaineGracian sarjassa esitellään maya-astrologian mukaiset tähtimerkit syntymäaikojen perusteella, tässä viimeisessä osassa marras–helmikuu
27 Seuraavassa numerossa
Gabrielin ilmastoraportti, Galaktinen Liitto, Uusi maailmankuva, vauraus NESARA:n kautta, rakkaus ja elämän illuusio

Julkaisija: Tmi STARSEED, Tampere

Toimitus: Petsamonkatu 3 E 38, 33500 Tampere, 040 963 1746
Petri Hartoma – päätoimittaja (starseed@sci.fi)

KULTA-AIKA ilmestyy tänä vuonna 2 kertaa. Tämä on 5. vuosikerta. Tili: Petri Hartoma, Sampo, 800022-37654982.

Jos tarvitsette kopioita artikkeleista, niin ottakaa yhteyttä suoraan meihin saadaksenne tekstin teille sopivimmassa muodossa, myös sähköisesti.

Tilaukset: 040 963 1746
TILAA TUTUSTUMISNUMERO: 4,20 EUR!
tilaus@kulta-aika.com


Tilaushinnat (paperilla julkaistu):

  • 3 numeroa 13,50 EUR (80,27 mk)
  • 2 numeroa 9 EUR (53,51 mk)
  • 1 numero 4,50 EUR (23,78 mk)

Muuta saatavilla olevaa lähdemateriaalia:
KULTA-AIKA -lehden aiempia numeroita,
Valon Galaktisen Liiton tiedotteita:
    1 ( 22.12.96 – 5.4.97 )   4 EUR
    2 ( 8.4.97 – 29.11.97 )   4 EUR

Ilmoitushinnat: 1/1 sivu 305 € / 1/2 sivu 170 € / 1/3 sivu 120 € / 1/4 sivu 90 € / 1/6 sivu 60 € / muut koot sopimuksen mukaan.


Pääkirjoitus

T alvi on jo kääntynyt kevääksi kun vihdoin saamme painoon tämän numeron. Monia asioita on tapahtunut, joita puoli vuotta sitten ei olisi voinut kuvitellakaan. Samaan aikaan monet ideat ovat alkaneet jo kypsyä sille asteelle, että niitä voisi alkaa jo toteuttaa. Eräänä tällaisena hyvänä esimerkkinä on SpiritMindSync-levyjen tuotanto, joka alkoi helmikuussa.

Levyt ovat tulosta saksalaisen CorporateMind -yrityksen kanssa tehdystä yhteistyöstä. Markkinoilla oli jonkin verran Monroen HemiSync ® -metodia käyttäviä tuotteita, mutta niiden laatu oli joko kyseenalainen tai niitä ei ollut tuotettu äidinkielellämme.

Näistä levyistä löytyy tietoa joko kotisivujemme www.kulta-aika.com kautta tai lehden viimeisellä sivulla olevasta mainoksesta.

Muutto

Toimitus on muuttamassa taas vaihteeksi, mutta tarkempi osoite ja ajankohta ovat vielä auki. Toukokuun loppuun mennessä kuvio on kuitenkin selvä, ja uudesta osoitteesta ilmoittelemme kevään aikana ilmestyvissä numeroissa.

Kevään ja alkukesän jälkeen on tiedossa tauko, jonka kestoa en osaa vielä määritellä. Internetin puolella käyn koko ajan neuvotteluja erilaisten palvelukokonaisuuksien tuottamisesta ja toteuttamisesta. Ne liittyvät joko osana lehteen tai sitten niiden avulla rahoitetaan lehden muuta tuotantoa. Nythän lehden rahoitus tulee suurelta osin omistamani Starseed-toiminimen kautta.

NESARA

Alustavasti Yhdysvaltain Korkein oikeus on määritellyt, että 22. maaliskuuta alkaisi uusi ”ikkuna”, jolloin lakialoitteen julkistaminen olisi mahdollista. Aika pian aikataulun julkistamisen jälkeen oikeus sai kuitenkin roppakaupalla puheluita ja yhteydenottoja eri puolilta maata. Näissä yhteydenotoissa on yritetty painostaa KO:n tuomareita lykkäämään mitä erilaisimpien syiden takia julkistusajankohtaa.

Eräs suurimmista syistä on se, että ”laiton” Yhdysvaltain verotoimisto saa huhtikuun aikana veroilmoitukset maan kansalaisilta. Toisin kuin Suomessa, Yhdysvalloissahan verojen maksu on vapaaehtoista, vaikka sitä ei monikaan maassa tiedä.


Moninkertaiset kiitokset kaikille tämänkin lehden tekoon vaikuttaneille ja toki myös eri tasojen avustajillemme! Nauttikaa lehdestä!

Petri Hartoma, päätoimittaja

Sivun alkuun