Suomen yhteinen puhdistusmeditaatio

sunnuntaina 29.11.1998 klo 19

Päämäärä: Kaikelle elämälle haitallisen radioaktiivisuuden poistaminen sekä maaperän ja kasvikunnan puhdistaminen radioaktiivisuudesta Kuolan niemimaalla, Suomessa, Baltian maissa, Venäjän itärajalla ja Pietarin alueella.

Meditaationa käytetään äärettömyysmeditaatiota, jota kutsutaan myös nimellä Tähtiportti- tai kahdeksikkomeditaatio. Siinä lähetetään tasapainotilasta eli kunkin keskuksesta valoa ja rakkautta valitulle alueelle sopivaksi katsotun ajan verran. Meditaatio on ohjattu, mutta meditaation kulkuun voi tutustua jo edeltä käsin jaossa olevasta monisteesta.

Kuvitelkaa alue mielessänne ja olkaa vain valon kanavia, yrittämättä keskittyä mihinkään yksittäiseen alueeseen. Muistakaa pyytää, että kaikki tapahtuu rakkaudella ja valolla, tasapainoisesti ja harmonisesti kaiken olevaisen parhaaksi, ketään tai mitään vahingoittamatta (with love and light, in balance and harmony, for the good of all and harm of none).


Paikka: Helsingissä Elokolo
Tampereella: Valosali-keskus, Lahdenperänkatu 2, Hatanpäänvaltatien risteys, Nesteen huoltoasemaa vastapäätä, sisäpihan puolelta.


Meditaation alullepanijana toimii Chandara Earth Link Missionista, Yhdysvalloista.Takaisin tapahtumiin
Takaisin Muutoksen ajan viesteihin