> Etusivu > NESARA > Postituslistat > Tapahtumat > Viestit > Tilateknologia > KULTA-AIKA > Myytävänä > Linkkejä > Levyuutuudet

SpiritMindSync-levyt

Etsitkö työkaluja henkisen kasvusi tueksi? Tai sopivaa musiikkia rentoutumiseen, meditaatioihin tai muihin henkisiin harjoituksiin?

Olin käynyt kursseilla, esitelmissä, workshopeissa jne. ja jotain olennaista vielä puuttui. Voimakkaina olivat jääneet mieleen työskentely äänien ja kehon kanssa. Jotain ratkaisevaa yhtälöstä kuitenkin puuttui – ennen kuin löysin nämä levyt! Ja niitä kuunneltuani en voinut päätyä kuin yhteen lopputulokseen: JUURI TÄSSÄ oli se mitä olin hakenut! Mutta kuinka saada näitä mainioita levyjä myös kotimaahamme, ja omalla kielellämme?

Monen kuukauden neuvottelujen, valmistelujen ja työn jälkeen olen saanut vihdoin mahdollisuuden tarjota näitä mainioita levyjä myös suomalaisille kuulijoille – suomeksi. Muualla Euroopassa niihin on jo tutustuttu ja niistä on todella pidetty. Ensimmäisen levyn ilmestyttyä kesällä kysyntä on sittemmin sen kuin kasvanut!

SpiritMindSync-levyt:

Opi lentämään – keskittymisen oppiminen

Käytät Supraoppimismetodia kehittääksesi oppimistasi. Soveltuu erinomaisesti kouluun, läksyihin, opiskeluun sekä aikuisille työtehtävien oppimisen nopeuttamisessa. Huomaat jo pian, kuinka opit asioita nopeammin ja ne pysyvät muistissasi kauemmin.

Astraaliportti – matka astraalimaailmaan

Parasta taustaa syvän meditaatiotilan saavuttamiseksi, omien visualisaatioiden luomiseksi, mantra-resitaatioon, mietiskelyyn, unityöskentelyyn sekä Valon ja Rakkauden visualisoimiseksi. Hyvin rauhoittavaa ja rentouttavaa musiikkia.

Näiden kaikkien levyjen tekemisessä on käytetty lisensoitua Monroe® -tekniikkaa, joka tasapainottaa ja harmonisoi aivopuoliskoja vaikuttamalla resonanssin kautta aivoaaltoihin. Joissain tapauksissa on havaittu stressiä sekä erilaisia sairaustiloja lieventäviä vaikutuksia. Näitä ei ole kuitenkaan todettu kliinisesti lääketuotteilta edellytettävällä tavalla.


Maksun ilmestyttyä pankkitilille Sampo, Starseed, 800017-407043, viitenumerolla 1119 saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksellesi. Toimitusaika on kampanjan aikana 2-3 päivää maksusta ja tilauksen vahvistamisesta lukien.

Tilaaminen käy helpoimmin tilauslomakkeella tai lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen spiritmindsync@sci.fi tai soittamalla numeroon 040 963 1746.

STARSEED / Petri Hartoma
Petsamonkatu 3 E 38, 33500 Tampere
http://spiritmindsync.cjb.net/
spiritmindsync@sci.fi
GSM: 040 963 1746

Et ole vielä ILMAISILLA postituslistoillani? Käy kurkkaamassa: http://www.nic.fi/~starseed/postituslistat


Sponsorit:

Uutiset
JYVÄSKYLÄ - MacBeth-Louthan: Sinä olet tapahtuma jota etsit

Tapahtumat
Äiti Amma Suomeen 14.-15.10.2006

News
Galactic Federation Update 19.9.2006


Lisää uutisia...