> Etusivu > NESARA > Postituslistat > Tapahtumat > Viestit > Tilateknologia > KULTA-AIKA > Myytävänä > Linkkejä > Levyuutuudet

Postituslistat

Olen ylläpitänyt jo jonkun aikaa muutamaa yksisuuntaista postituslistaa, joille olen välittänyt kootusti viestejä useista eri lähteistä. Ajattelin, että tämän keskustelufoorumin osallistujat voisivat olla kiinnostuneita tällaisesta palvelusta. Kyse ei kuitenkaan ole minkäänlaisesta kaupankäynnistä, vaan vapaaehtoinen palveluni on täysin ilmaista ja sellaisena se myös pysyy.


Alla ovat tarjoamani postituslistat, joista voit valita juuri ne, jotka Sinua kiinnostavat. Muutoksia voit tehdä muutoinkin esim. vastaamalla suoraan saamaasi postituslistan viestiin.

--
Postituslistat 18.5.2002 osoitteestani
fromstars@iki.fi

Galaktinen Liitto:
Viestejä Galaktiselta Liitolta ja Henkiseltä hierarkialta. Ilmestyvät Sheldan Nidleltä joka keskiviikko tai torstai ellei muuta ilmoiteta. Näitä viestejä ei ohjata muille postituslistoille. Sisältää myös muiden kautta tulleita viestejä Galaktiselta Liitolta.
[Viimeisin viesti]

Henkinen kasvu:
Kirjoituksia kannustamaan, rohkaisemaan, kohottamaan ja valaisemaan henkisen polun kulkijaa.
[Viimeisin viesti]

Henkiset ihmiset:
Sisältää vain satunnaisia postituksia sekä suomeksi että englanniksi asioista, joilla voi olla joko kansallista tai kansainvälistä merkitystä hyvin monille. Jos olet jollakin muulla listalla, olet automaattisesti myös tällä.
[Viimeisin viesti]

Muinaishistoria:
Sisältää tekstejä koskien muinaisia kulttuureja: mayoja, muita intiaanikulttuureja, sumerilaisia sekä Atlantiksen ja Lemurian aikoja.
[Viimeisin viesti]

NESARA ja Dove:
NESARA on vielä julkistamaton, salainen lakialoite, joka palauttaa vallan rahan käytöstä takaisin demokraattisille elimille eli viime kädessä kansalaisille. Aloite lähtee Yhdysvalloista, mutta se toteutetaan suuressa osassa maailmaa samaan aikaan.
[Viimeisin viesti]

Paranormaalit ilmiöt:
Muita hyvin erilaisiakin aiheita, kuten esim. selvänäköisyys, henkiparannus, psykokinesia, telepatiaa, unet sekä (para-)tieteellinen tutkimus eri aiheista.
[Viimeisin viesti]

Profetiat ja Maapallon muutokset:
Sisältää profetioita sekä kirjoituksia tulevista ajoista ja muutoksista. Sisältää myös tieteessä tapahtuvia asioita, luontoon liittyviä tekstejä, astrologiaa, numerologiaa yms.
[Viimeisin viesti]

Suomen PAGit ja PAWit:
Planetaarisen Aktivaation Organisaation (PAO) lähettämää postia ja ehkä jotain materiaalia mitä PAO:n tekstien pohjalta on käännetty. PAO on Sheldan Nidlen ja Galaktisen Liiton vetämä organisaatio, jonka kanssa läheisessä yhteistyössä ovat yli 1000 PAW:ia (Planetary Activation Worker) ja PAG:ia (Planetaarisen Aktivaation Ryhmä). Tampereellakin toimii eräs tällainen PAG. Itse toimin Suomen ja Eestin PAG/PAW:ien koordinaattorina.

Suomenkielisiä viestejä:
Tällä postituslistalla ilmestyvät VAIN suomenkieliset viestit tapahtumia lukuunottamatta. KAIKKI viestit löytyvät myös joltain muulta aihepiirin mukaiselta listalta.
[Viimeisin viesti]

Tapahtumakalenteri (vain englanniksi):
Maailmanlaajuisia yhteistapahtumia vain englannin kielellä.
[Viimeisin viesti]

Tapahtumakalenteri (vain suomeksi):
Maailman tai Suomen laajuisia yhteistapahtumia vain suomen kielellä.
[Viimeisin viesti]

UFO:t, humanoidit ja salaliitot:
Sisältää kirjoituksia, jotka koskevat joko UFOja, humanoideja tai muita muinaisiakin maailmankaikkeuden sivilisaatioita sekä salaliittoja.
[Viimeisin viesti]

Sähköpostiosoite:
Nimi:

Saat sähköpostissa vahvistuksen liittymisellesi muutaman päivän sisällä. Jos et kuitenkaan sellaista saa, ole ystävällinen ja lähetä ilmoittautumisesi uudestaan. Tarkista myös, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein.


Olen tehnyt postituslistat siten, etteivät muut vastaanottajat näy viestin otsikoista. Olen siis ainoa, joka tietää ketä milläkin listalla on. Mikäli Sinulla on tietoa, jota haluat levitettäväksi muille ihmisille postituslistojeni kautta, niin otan sitä vastaan mielelläni jakaakseni sitä eteenpäin. Jos haluat yhteyttä joidenkin postituslistojen muihin ihmisiin, niin voin postittaa puolestasi ilmoituksesi kyseisille listoille.

Pyrin lähettämään kunkin viestin vain yhdelle listalle, mutta viestien luonteesta johtuen jotkut niistä saattavat ilmestyä useammallakin listalla. Sinulle viesti tulee kuitenkin vain kerran, sillä postitusohjelmat ovat yleensä sen verran fiksuja, etteivät ne lähetä samaa postia useampaan kertaan samalle henkilölle. Jos näin kuitenkin käy, niin ota yhteyttä minuun.

Listojen viestit ovat pääosin englanninkielisiä, ellei muuta mainita, mutta satunnaisesti mukaan mahtuu myös suomenkielistä materiaalia.

Viestien aiheotsikot eivät välttämättä kerro, miltä listalta ne ovat peräisin, mutta lähettäjän nimi (ei siis osoite, joka on kaikissa viesteissä sama!) kertoo sen. Näin siis voit suodattaa viestejä haluamiisi postikansioihin, jos käytät tällaista toimintoa sähköpostiohjelmassasi.

Tällä hetkellä en osaa sanoa, kuinka monta viestiä päivässä tai viikossa kukin lista sisältää, mutta aika näyttänee senkin. Yhteensä listoilla on materiaalia ehkä 1−2 viestiä viikossa. Viestit ovat peräisin useilta ulkomaisilta postituslistoilta, omilta yhteyksiltäni sekä lukuisista WWW-paikoista. Kaikki viestit ovat julkisia, joten niiden levittäminen on vapaata. Muistathan kuitenkin huomioida mahdolliset Copyright-rajoitukset!

Jos sinusta tuntuu, että nykyisellä tarjonnallani olisi mahdollista jakaa tietoa jonkin muunkin nimikkeen alla tai jokin aihepiiri on liian laaja, niin kerrothan ehdotuksesi aihepiiristä tai sen jaosta!

Mikäli arvelet ystäväsi tai tuttusi olevan kiinnostunut joistakin näistä postituslistoista, niin voit välittää hänelle sähköpostiosoitteeni <fromstars@iki.fi>, jotta hän voi ottaa suoraan yhteyttä minuun päin.

Osa aiemmista viesteistä löytyy arkistoituna osoitteesta:
groups.yahoo.com/group/fromstars


Sponsorit:

Uutiset
JYVÄSKYLÄ - MacBeth-Louthan: Sinä olet tapahtuma jota etsit

Tapahtumat
Äiti Amma Suomeen 14.-15.10.2006

News
Galactic Federation Update 19.9.2006


Lisää uutisia...