> Etusivu > NESARA > Postituslistat > Tapahtumat > Viestit > Tilateknologia > KULTA-AIKA > Myytävänä > Linkkejä > Levyuutuudet

Henkevää kokemistani

Luin tänään 3.3.03 uusimmasta MikroBitistä, että nämä ”blogit” eivät ole enää muotia. Siispä sellainen.

28.9.2003
Olipa pitkä tauko olla lisäämättä mitään kommentteja tätä mediaa käyttäen. Sisäisen muutoksen tarve oli suuri vasta, kun ulkoinen paine kasvoi liiaksi. Eli kunnes tilanne muuttui sellaiseksi, että omien ajatusten oli muututtava, jotta elämä jatkuisi myös uudenlaisessa ympäristössä. Elämän tavoitteet eivät muuttuneet niinkään, ehkä vain tiedostin enemmän niitä ja silloin sain myös työkaluja tehdä unelmistani totta. Toisia lähestyvät gurut, minä taas huomasin lähestyneeni konseptia, jota olin etsinyt jo pitkään.

Alkuun


12.6.2003
Muutto- ja julkaisusöhellykset nyt vihdoin siinä määrin takana päin, että pystyy suuntaamaan energiaansa muuhunkin. Ehkä jopa muuhun työhönkin. Jostain syystä aina silloin, kun ulkoisesti tapahtuu paljon, tuntuu että sisäisesti ei ehdi niinkään paljon. Ei siis mitään kummempia oivalluksia, ei suurempia henkisiä totuuksia, joita olisi tajunnut olemassaoleviksi tms. Universumin asiat näyttävät etenevän samalla hienojakoisella tavalla kuin aiemminkin. Suomeksi sanottuna juuri mistään ei huomaa, että jotain on tapahtumassa.

Siinä kyllä riittäisi kovinkin monenlaisilla analyytikoilla työsarkaa, kun alkaisivat analysoida tapahtuneita muutoksia. Ja vielä siitä näkökulmasta, että miten ”henkisyys” on kehittynyt tai kulkenut eteenpäin. Vaikka kuva siitä, ettei media juurikaan tuo esille niitä lukuisia erilaisia näkökulmia elämästä, onkin vahva, jokin intuition osa osoittaa sormella eri lähetyksiä, josta tuon hienojakoisen muutoksen ehkä pystyy havaitsemaan.

Tietyllä tavalla Internetin kautta tapahtuva viestintä on eriytymässä jossain mielessä omaksi maailmakseen. Toisten mielestä tuo maailma on huhujen saartama, jotkut (kuten itsekin) miellän tämän kanavan riippumattomaksi tietolähteeksi. Kieltämättä täältä kyllä löytyy kaikkea, toisin kuin muista kanavista, mikä edellyttää melkoista suodatusta. Suurin osa suodatuksesta tulee hyvin yksinkertaisten kokeilujen avulla. Siitä huolimatta paljon siitäkin, mitä tietona päästää päähänsä, joko unohtuu tai tulee muuten hylätyksi.

Oma soppansa oli muuttoa ennen ja sen jälkeen asentaa kaksi Saunalahden ADSL-yhteyttä, toinen tavallinen ja toinen reitittimen kanssa. Ensimmäisessä ei mennyt kuin kolme päivää, kun ohjeet eivät olleet riittävän selkeät, toisessa vain yksi. Jälkimmäisessä vikana oli se, että huoneen puhelinpistoke oli mykkä. No, onneksi viereisessä huoneessa oli toimiva pistoke. Oliko tällä henkistä opetusta? Ehkäpä...

Alkuun


14.5.2003
Mielestäni NESARA:n eteenpäinvieminen sai uudenlaista asennetta, kun Valkoisten Ritarien eri ryhmät ryhtyivät kilpasille siitä, kuka saa julkaistua lakialoitteen ensimmäisenä. Suurinpiirtein samoihin aikoihin rohkaistiin meitä kaikkia ottamaan lakialoitteen julkistaminen omiin käsiimme. Sehän ei tarkoita sitä, että meistä jokainen ryntäisi tukka putkella haahuamaan tv- tai radioasemille asiasta. Ei ehkä edes pääsisikään.

Kyse on siitä, että alamme elää todeksi sitä tilaa jossa olemme NESARA:n julkistuksen jälkeen. Sitä iloa ja riemua, kun velkamme ovat poispyyhityt ja tuloverotus enää kuin painajainen, josta heräsimme. Ja iloitsemista siitä, kuinka voimme lahjoittaa rahavuoria kaikkiin niihin kohteisiin, jotka nähdäksemme tarvitsevat rahaa. Kohteisiin, joissa raha menee kaikkien niiden auttamiseen, joilta puuttuu elämästään jotain olennaista. Jotain joka jokaisen maan laki muka soisi kaikille muttei sitten kuitenkaan.

Hyvän ja pahan taistelusta puhutaan paljon, mutta nähdäkseni tässä ei ole siitäkään kyse. Vaan siitä, että tuomme Valon niihin pimeisiin nurkkiimme itsessämme niin että Valo ja varjo voivat yhtyä ja luoda neutraalin tilan. Siihen ja sen mukanaan tuomaan ilmentymättömään puhtauteen me olemme menossa. Koko ajan. Mitä kaikkea se sitten voi tarkoittaa? Nollan yhtymistä kaikkiin muotoihin? Ikuisuuden kiertymistä kaiken ympärille? Meillä on vaihtoehtoja. Mitä niistä alamme toteuttaa?

Kävin eilen kuuntelemassa Jorma Saarnia hänen UTELE-teoriansa esittelyssä. Se oli mielenkiintoista ja vaikkeivät fyysikon aivonikaan aivan kaikkea ymmärtäneet, sen tajusin, että tässä on tiedemaailmalle purtavaa pitkäksi aikaa. Ja nimenomaan siihen, että nyt löytyvät työkalut, joilla voidaan teoriankin tasolla päästä ratkomaan olennaisia ongelmia. Tähän asti näitä ongelmia on ratkottu kovin puolitiehen ja aiheuttaen vain lisää ongelmia. Teoria on yhtenäisteoria eli sen sovellutukset kattaisivat kovin laajan alueen. Ensimmäisinä olisivat mm. energiatalous ja lääketiede. Hyvä niin, sillä juuri näillä alueilla hyviä ratkaisuja tarvittaisiin todella pikaisesti. Kuulemme lähivuosina varmasti paljon hyvää tästä tiedemiehestä.

Alkuun


7.5.2003
Sheldan Nidlen viimeisimmässä viestissä kerrotaan, että Maapallon ydin olisi tämän galaksin musta aukko, sillä sitähän singulariteetti tarkoittaa. Jotenkin tekstistä tulee sellainenkin vaikutelma, että olisi voinut käydä toisinkin: Maapallo ei olisi siirtynyt riittävän nopeasti varjosta Valoon ja koko galaksi olisi tuhoutunut. Siis että kokeilu nimeltä ”Vapaan tahdon maailma” olisi jotenkin ”epäonnistunut”. Olisiko se todella voinut epäonnistua? Että tästä järjestelmästä Luoja ei olisi voinutkaan tietää edeltäkäsin, että tuhoaako se itse itsensä vai ei.

Tuli mieleen että jos se tietynlainen raskaus, mikä tuntuu vallitsevan, olisikin jotenkin riippuvainen Nibiru-planeetan läheisyydestä. Tässä kuussahan sen rata kulkisi Maata niin läheltä kuin se nyt kulkee. Jostain Saturnuksen takaa kuitenkin, olen ymmärtänyt. Jotkut puhuvat kyllä, että Maan ja Auringon välistä, joten ota näistä sitten selvää?!

Mikä olisi todella hauskaa, olisi jos Robin ”nano-nano” Williams olisi julkistamassa NESARAA! Siinä voisi olla todella potkua ja se uppoaisi väkeen kuin häkä. Vautsi!

Alkuun


30.04.2003
Pakko myöntää että vappuaattona keskustassa kulkiessaan tuntee itsensä kyllä melkoisen vanhaksi. Kaksikymmentä vuotta sitten siellä olisi voinut olla jotain kiinnostavaa tai innostavaa, ei oikein enää. Ei edes hienoja jenkkirautoja

Eilen törmäsin norjalaiseen ilmaissoftaan nimeltä Siteman jonka otin tarkasteluun todetakseni, että siinä on riittävät ja laajennettavissa olevat ominaisuudet laajentaakseni tätä palvelua. Käyttöliittymä tuskin muuttuu muuten kuin, että päiväkirjamerkintöjen väliin tulee linkki, minkä kautta pääsee kommentoimaan. Ainakin osa käyttöliittymästä on käännettävä suomeksi, mutta koodi näytti sen verran selkeältä, että siitä tuskin tulee ongelmaa. Ehdottomat edellytykset ohjelmistolle olivat se, että se ei tarvitse MySQL:ää tai mitään muutakaan tietokantaa. MBnetissä kun ei ole sellaista (vielä?) tarjolla. Ja se, että ohjelmisto on toteutettu PHP-kielellä, sillä vain se on käytettävissä täällä ja itse pystyn muuttamaan ohjelmistoa tarvittaessa (tai jos siitä löytyy vikoja).

Myöhemmin on harkittava sitä, tuleeko mukaan myös keskustelufoorumi. Tavallaanhan tuo kommentointimahdollisuus on esiaste kaksisuuntaiselle kommunikoinnille. Jos sille ei ole minkäänlaista kysyntää, niin miksipä suotta. Jännä sinänsä, että kun suunnittelin asiaa illalla, jatkoin sitä tavallaan myös yön aikana unien välissä.

Jos alkaisi etsimään kysymyksiä kaikkiin niihin vastauksiin, joita Universumi tarjoaa, löytäisikö niitä montakin? Toisin päin kyllä löytyy: vastauksia kysymyksiin. Sitten on vain itse päätettävä, mitkä vastauksista ovat itselle kelpoja. Totuutta tuskin kuitenkaan niistäkään löytää.

Alkuun


28.04.2003
Nyt kun alkaa toteutua se, mitä jokainen vallastaan kiinni pitävä henkilö on pelännyt, huomaan todentumisen. Sen että spiraali on jo kiivaasti seuraavalla kierroksella eikä enää astella samoilla askelmilla. Jokin suuri voiman tunne täyttää koko ajan sisintä. Ajoittaiset paniikinomaiset, fyysiseltä pelolta tuntuvat kehon kouraisut häipyvät. Tunteeseen joka on hyvin lähellä rakastumisen tunnetta. Tunnetta siitä, kuinka koko maailmankaikkeuteni pyörähtää tahdissani. Tai tukee monin tavoin valintojani, joita teen.

Alamme tehdä asioita, jotka ovat enemmän kuin mihin Jeesus pystyi. Onko meihin tolkutettu jo riittävästi riittämättömyyden tunnetta että se riittäisi jo? Että nostaisimme leukamme jo. Ylpeinä ihmisyydestä, ei vain katuvina ja syyllistettyinä lankeemuksestamme. Siitä että olemme matkanneet pitkän, ankaran ja pimeän matkan varjon syvyyksistä takaisin Valoon. Miksi edes lähdimme tälle matkalle.

Maailmankaikkeuden arvoitus on yhä osa sitä mitä me olemme. Me olemme jatkuvasti ratkeava arvoitus. Sitä mukaa kuin löydämme sitä mitä ”oikeasti” olemme, sitä mukaa näemme paremmin ratkaisun. Siinä missä me ihmiset näemme ulottuvuudet keskenään eriarvoisina, se osa Itsestämme joka asuttaa niitä kaikkia, kokee sen Ykseyden mikä niiden kaikkien välillä on. Ja tajuaa sen, että tasot ovat yhä ihmisen luomaa harhaa siitä, mikä on fyysisten aistiemme tavoittamattomissa. Mutta se maailma ilmenee meille, kun vain ymmärrämme, miten. Niin kauan kuin yritämme säilyttää Todellisuuden vain inhimillisen tiedon puitteissa, meillä on liikaa kysymyksiä vailla kunnon vastauksia. Ja silti kaikkiin kysymyksiin on olemassa myös vastaus.

Alkuun


27.04.2003
Jumalaisen väliintulon mahdollisuutta moni tuntemistani ihmisistä on epäillyt aina, kun siitä on tullut puhe. Guru jos toinenkin selittää sitä, kuinka ei olisi mahdollista se, että joku puuttuisi ”vapaaseen tahtoomme”. Käsittääkseni kuitenkin ihmiskunnan ymmärrys vapaasta tahdosta on kuitenkin kovin harhainen. Se ei tarkoita sitä, etteikö joku voisi puuttua valintoihimme jossain tapauksessa. Ja vaikka se ei tällä kertaa olisikaan se, että olemme possauttamassa planeettamme pieniksi palasiksi, syy on selkeä. Olemme päässeet yhteiskuntana nyt niin pitkälle Rakkauden kokemisessa ja toteuttamisessa, että pystymme siirtymään seuraavalle asteelle. Ja siksi monilla eri tahoilla on nyt lupa saapua auttamaan meitä tässä muuntumisessa.

Alkuun


18.04.2003
Kuten arvata saattoi, iso osa Valkoisista Ritareista, vai pitäisikö sanoa ”Harmaista” Ritareista, päätyi nyt sitten putkaan, koska he päättivät yhä viivyttää NESARA:n julkistusta. Syytteet heitä vastaan tulevat olemaan kovat. Enää jää vain Ylösnoussut Mestari St Germaine itse valikoimineen ryhmineen. Hänen toiveensa oli se, että julkistus tapahtuisi viimeistään pitkäperjantaina. En pidättele enää hengitystäni.

Itse jätin sitten taas kerran toissapäivänä NESARA:n ”korkeamman” käsiin. Jos ei se monien ihmisten kovan työn tuloksena vieläkään tule, niin tulkoon sitten joskus. Kasvattavaa huomata, että kuinka äkkiä siitä odotustilasta pääsee pois, kun huomaa että asiassa oli taas joku jekku, josta kukaan ei osannut kertoa edeltäkäsin. On se sitten median painostus, sotilaiden liian suuri prosentuaalinen osuus Valkoisista Ritareista tai jotain ihan muuta.

Mielestäni NESARA:n salailusta ovat hyötyneet eniten sen vastustajat. Kun asiaa vuosikymmeniä valmistelleet eivät ole voineet luottaa juuri kehenkään, niin he ovat olleet kovin yksinään puolustamassa itseään monenmoisilta uhkilta. Ja siksi haavoittuvia. Kai tuo koko prosessi jotenkin kuvaa ihmiskunnan tilaa: kyllästymistä orjuuteen, kapina, vapautuminen.

Mutta jos tuo vapaus on tarkoitus saavuttaa YHDESSÄ, niin silloin NESARA on vasta ensimmäinen pieni askel, tosin selkeästi oikeaan suuntaan. Ehkä nyt, kun tieto asiasta on levinnyt pääosin vain tietynlaisissa piireissä, niin tuki on ollut henkisellä tasolla ristiriidattomampaa kuin laajemmalla tuella? Ehkä, voi olla.

Kovia paikkoja ovat tietynlaiset ratkaisukohdat kaikille, jotka puhuvat myönteisen muutoksen puolesta. Kun muutokset näyttävät menevänkin aivan väärään suuntaan. Niin kuin juuri Irakin ”sota”. Siksi niin monet puhuvat vain höpläpöplää sanomatta välttämättä yhtään mitään. Monikin on kirjoittanut aiemmin niin epämääräisesti esim. muutoksista 1998–2000, että niiden todentaminen on käytännössä mahdotonta. Ja niin monesta muustakin asiasta, olen lukenut kyllä satoja profetioita näistä ajoista.

Bush-liigalle Pohjois-Korea voi olla nyt sitten seuraava toivottu uhka, kun Irak on ”vapautettu”. Sodan tai konfliktin on jatkuttava, jotta liiga pysyisi vallassa. Vetävätkö Valkoiset Ritarit rajan tähän ja heittävät Bushin tyrmään vai antavatko taas vedättää itseään, jää nähtäväksi.

Kuuntelin yhden tutkivan journalistin (Peter Werbe taisi olla?) jutun Bushin käyttämistä 5 elementistä joilla hän retorisoi puheensa. Aina sama kaava, ja löytyy myös Orwellin 1984 -kirjasta. Isoveli rakastaa – ja valvoo. Tietyllä tavalla suunniteltua suggestiota. Sota on rauhaa.

Alkuun


15.04.2003
Tänään pitäisi siis Valkoisten Ritareiden tiedotusryhmän tehdä tämä vuosikymmeniä valmisteltu NESARA:n julkistus. Saapas nähdä miten ryhmän käy, ainakin mediaa on kutsuttu paikalle kuulemaan presidentti Bushin viraltapanosta.

Koska valtamedia on ollut Bush-liigan hallussa niin siellä päin voi olla vielä kova vastustus NESARA:n julkistustilaisuudelle. Mutta että Valkoiset Ritarit (lähinnä Korkeimman oikeuden tuomarit) ovat varmaankin tehneet selväksi, että vastustelu tässä vaiheessa johtaa syytteisiin oikeuden halventamisesta ja jopa maanpetoksesta. Edellisestä selviää vankilatuomiolla, mutta jälkimmäisestä voi joutua teloitetuksi. Että vasta äärimmäisillä jutuilla uhkailu laittaisi katalimmat ketkut ojennukseen, niinpä taitaa olla.

Valkoisen Talon lehdistötilaisuus on 14.30 sikäläistä aikaa ja käsittääkseni siis 21.30 Suomen aikaa. On mahdollista että Valkoiset Ritarit ottavat tuon tilaisuuden haltuunsa, mutta jos eivät, niin sitten suurinpiirtein viimeinen mahdollisuus on ”primetime” (17–21), joka on meillä vasta keskiyön jälkeen. Edellisessä tilaisuudessa eilen ei puhuttu mitään mikä olisi viitannut siihen että Bush olisi yrittänyt matkata yhtään mihinkään, vaan oli soitellut muille ”kamuilleen” ja briiffaillut jotain sotapamppujaan. Tuli mieleen Tikun ja Takun kuumatka siitä, mitä Steve Hendrix kirjoitteli hänen tuttavansa ET-ystävien kertoneen Bushin ja varapresidentti Cheneyn eilisistä toimista. Olivat tainnneet olkaimet unohtua?

Alkuun


11.04.2003
Kysymys siitä, mikä Luomisen tarkoitus on, on tullut vastaan jostain syystä viime kuukausina moneen otteeseen. Kaiken Luojahan on Kaikkea Sitä Mitä On. Ei sellaisen olettaisi tarvitsevan mitään. Kun ajattelemme Itsemme osaksi tätä Kaikkea, tiedämme tarvitsevamme yhtä sun toista. Eri tasoilla. Ruokaa, suojaa, vaatetta, rakkautta, tunnustusta, arvostusta, ihmisiä, kokemuksia. Ehkäpä sitten on niin, että vaikka Luoja tietää kaiken menneen, nykyisen ja tulevan, niin kuitenkin on olemassa lähes ääretön määrä mahdollisuuksia tulkita tuota yhtä kokemusta. Sitä että tietää kaiken. Tai toisessa päässä, ettei tiedä mitään. Kaikki variaatiot siltä väliltä. Ehkä siitä on Luomisessa kyse?

Myötätunnon kokeminen on tällä hetkellä se avain, jonka avulla pystymme ratkomaan nykyisen sotaisan maailmantilanteen eduksemme. Sisäisen sekasortomme heijastuminen ulkoisena sodan muodossa herättää meidät tajuamaan oman tilamme, oman vastuumme todellisuutemme luomisessa. Siihen meitä nyt herätellään. Unohtamaan että jokin osa ihmiskunnasta olisi jotenkin muun osan yläpuolella. Ja vain siksi, että he ovat saaneet luottamuksemme, kun olemme valinneet heidät edustajiksemme. Olemme nyt moneen kertaan nähden, kuinka moni näistä luotetuista onkin käyttänyt asemaansa vain hankkiakseen mahdollisimman paljon etuja itselleen. Ja yhäkö haluamme valita nämä samat ihmiset ilmentämään ulkoisesti niitä omia puoliamme, joita emme itsessämme hyväksy?

Alkuun


08.04.2003
Välillä elämä kääntää yhtä aikaa montaa erilaista puolta näkyvillä, kuin arpakuutiosta. Toisaalta on jokin kierteenomainen pakkotilanne, josta ei pääse eteenpäin kuin keskittymällä siihen. Jakamalla isommat osaset pienempiin ja ottamalla ne pienet yksi kerrallaan käsittelyyn. Ja sitten kokoamalla ne pienet palaset yhteen ja yhdistämällä niistä suurempi kokonaisuus.

Toisaalta on sitten taas jokin sellainen käsittämättömän vapuden tunne. Kuin kaikki olisi mahdollista eikä millekään olisi esteitä. Tunnustelee hetken jotain asioita ja tuntee hetkessä itsesään kuinka tosia ne ovat. Villeimpien ja mahdottomimpien unelmiemme on nyt aika toteutua! Nyt on niiden vuoro. Jo ovat kaikki mahdolliset ja mahdottomat pelkomme toteutuneet, joten...

Kuka muistaisi Pikku-Verottajaa? Mistä löytyy se suomalainen kansalaisaktivisti joka Rose Learin tavoin uskaltaisi nousta pakkoverotusta vastaan? Uskaltaisi paljastaa kuinka valtio, hallinto ja pankit kontrolloivat ihmisiä verotuksen avulla. Kuinka Suomen valtiollakin olisi riittävästi rahaa kaikkeen mitä vain voimme valtion kuvitella tarvitsevan, jos suurta osaa täällä pyörivästä rahasta ei tarvitsisi tunkea suurpankkiirien taskuihin. Oliko vapaaehtoisia vai määrätäänkö?

Alkuun


30.03.2003
Kysymyksiä ja argumentointia on herättänyt se, että Ylösnoussut Mestari Saint Germaine on NESARA-projektissa ilmaantunut fyysisessä muodossaan eri tahoille, kuten esim. seinän läpi YK:n Turvallisuusneuvoston kokoukseen. Aikoja sitten on kerrottu siitä, kuinka koittaisi aika, jolloin Mestarit alkaisivat jälleen kulkemaan joukossamme kuin pitkiä aikoja sitten. Nyt siis on se aika. Ylösnousseet Mestarithan ovat täällä meitä auttamassa ja St. Germainen osa maailman vaurauden uusjaossa on merkittävä. Mestarit ovat olleet luomassa maailman raha- ja talousjärjestelmän sellaiseksi, että jonain päivänä ”Jumalan Lapset” olisivat jakamassa tuota vaurautta kaikille ihmisille siten, ettei tuo järjestelmä palvelisi enää vain 5% kaikkein rikkaimmista. Alkemistinakin tunnetulle St. Germainelle tuottaa kovinkaan suurta vaivaa tulla omalta ulottuvuudeltaan tänne 3-ulotteiseen maailmaan ohjailemaan asioita Jumalallisen Suunnitelman mukaisesti.

Eiköhän taas löytynyt NESARA:n julkistuksen hidasteeksi yksi ryhmä lahjottavia, tällä kertaa YK:n Turvallisuusneuvoston jäsenistä 10–15, (tarkka lukumäärä siis vielä epäselvä) jotka ottivat sumeilematta vastaan Bushin rikollisliigan tarjoaman miljardin dollarin lahjusrahan, josta kullekin irtosi ainakin 50 miljoonaa. Hyväpä meidän, eri maissakin asuvien, on nyt sitten valita keskuudestamme ne luotettavat ihmiset, jotka pysyvät rehellisinä huimienkin houkutusten edessä. Jokainenhan voisi kysyä itseltään, hetkauttaisiko kansakuntaa vaikuttavaa päätöksentekoa mitenkään se, kun joku heiluttelisi liki 60 miljoonan euron setelinippua nenän edessä. Ja vain sen takia, että jotain asiaa saataisiin hiukan hidastettua.

Alkuun


28.03.2003
Niin tai näin, Irakin ja Yhdysvaltain välinen konflikti on kyllä pitkälle myös propagandasotaa: kumpi pystyy paremmin vakuuttamaan ihmisille oman illuusionsa uskottavasti. Illuusioistahan tässä loppujen lopuksi on kyse. Kahden erilaisen värähtelyn olemassaolosta yhtä aikaa. Sodan ja Rauhan. Mutta, näyttääpä tilanne millaiselta tahansa, Rauha on jo voittanut.

Iltaisin, toisinaan päivän mittaankin, olen virittäytynyt web-kameroiden välityksellä Bagdadin värähtelyihin. Konfliktin alkuvaiheessa ilmapiiri oli jotenkin rauhoittava: kuunnella liikenteen humua, nähdä iltaisin autojen valojen virtaa, päivisin ihmisiä kulkemassa. Jollain kummalla tavalla siihen yhdistyi. Nyt kamerat ovat koko ajan useammin pois päältä, joidenkin arvioiden mukaan siksi, että Bush-koalitio käyttäisi sähkömagneettisia impulssiaseita, joiden vaikutus sähkölaitteisiin on samantapainen kuin atomipommilla. Tietystikin ilman säteilyä.

Lohduttavaa olisi ajatella, että tämän isompia kortteja ei enää nykyisillä vallanpitäjillä ole hihoissaan. Hankkeet koko maailman väestön orjuuttamiseksi vallan ja rahan avulla ovat siis jo näin epätoivoisessa jamassa. Voitto olisi mahdollinen vain, jos suurin osa ihmiskunnasta lähtisi mukaan tähän sodan lietsonnan, pelon ja vihan ilmapiiriin. Vaan eipä lähde, sillä suurimmalle osalle meistä Rauha on se olotila, jonka olemme valinneet. Kieltämättä mitään, vaan kokien tämän nykytilanteen ohimenevänä myllerryksenä, jolla on tarkoituksensa. Olemme oppineet ja olemme kasvaneet. Olemme lakanneet uskomasta, että vain sodan, konfliktien, juonittelujen ja pyyteellisten tekojen avulla rauha, hyvinvointi ja yltäkylläisyys olisivat mahdollisia.

Alkuun


25.03.2003
”Sotauutisten” seuraaminen ja flunssan parantaminen tuntuivat vievän kovasti energiaa. Puhumattakaan tietokoneen vioittumisesta. Olen yrittänyt keskiviikosta asti löytää uutislähetyksistä TV:ssä ja Internetissä sekä Bagdadin web-kameroista (CNN ja BBC, nämä kamerat ovat välillä pois päältä, muuten) todisteita sille, että Patrick Bellringerin esittämä väite on valhetta. Tai että löytyisi kiistaton todiste siitä, että Irakin maaperällä todella käydään sotaa. Laiha on ollut tulos. Yhtään sellaista videopätkää, reportaasia tms. EI ole löytynyt, joka esittäisi kiistattomasti Irakissa käytävän taistelua juuri NYT.

Mitä sitten löytyi? Videota ohjusten ampumisesta, lentokoneiden lentämisestä, panssarivaunujen em. maakaluston kaahaamisesta pitkin autiomaata. Lentokaluston osalta autenttisuus toteutui reportterin myötä. Ne on kuvattu nyt ja kohde on takuulla Irak, jota vastaan on varmasti hyökätty, sen ei käy kiistäminen. Bagdadin web-kameroista kuulin itsekin ilmahälytyksen ääniä ja muutamia etäiseltä kuulostavia räjähdysääniä. Jossain vaiheessa taivaanrannassa näkyi savua, joka oli ilmeisesti peräisin palavista öljylähteistä. Mutta nämä LIVE-kamerat, joita olen seurannut, eivät ole näyttäneet missään vaiheessa mitään mitä voisi pitää pommituksena. Muutamista Bellringerinkin raporteissa on kuitenkin mainittu, että Bagdadin taivaalla ON nähty melkoisiakin show-esityksiä. Paikan päällä olevat uutisreportterit on jopa päästetty kiertelemään kaupunkia löytääkseen mahdollisia pommituspaikkoja. Kuten arvata saattaa, sellaisia he eivät ole toistaiseksi vielä löytäneet.

Bagdadin ensimmäisten ”massiivisten” pommitusten jälkeen näytettiin videoita, joissa mm. eräs hyvin erottuva hallintorakennus (parlamentti?) paloi lähes kauttaaltaan mustana. BBC:n WWW-sivuilla oli siitä myös valokuva. Saman aamupäivän aikana BBC:n web-kamera kiersi pikaisesti pitkin kaupunkia ja vilautti mm. tuota em. rakennusta. Sen mukaan rakennuksessa ei ollut minkäänlaisia merkkejä tuhosta. Ei liekkejä, ei savujälkiä. Kuinka moni muistakaan videoista on autenttisia? Joku nämä videot on kuitenkin kuvannut, joskus.

Entäpä sitten nämä videot pommituksista, taisteluiden tuhoista, antautuvista sotilaista, amerikkalaisista sotavangeista? Toistaiseksi en ole nähnyt yhtään videota, jonka autenttisuuden olisi voinut osoittaa. Näitä videoita on voitu arkistoida ihan yhtä hyvin jo Kuwaitin sodan ajoilta, jolloin Irak ja USA olivat viimeksi vastakkain. Ja tietäen sodan osapuolten rikollisen luonteen ja mahdollisuudet vaikuttaa tiedotusvälineisiin ainoa ihmetykseni on ollut se, että käytännössä koko maailma on alkanut elää tätä sotailluusiota todeksi. Vaan en olisi kyllä uskonut, että joku uskaltautuisi lähtemään tällaiseen umpikujaan. Jossain vaiheessa varmasti selviää se, mikä on Irakin todellinen tila tällä hetkellä.

Reporttereita on näytetty kyllä jopa Irakissa Bagdadissa, mutta heidänkään haastatteluidensa aikana ei ole ollut muita merkkejä sodasta kuin jotain kaukaisia räjähdysääniä. Jotkut uutistoimittajat ovat tosin tulkinneet jopa tuulen aiheuttamat äänet kameroiden mikrofoneissa räjähdyksiksi. Niin vahva on illuusion voima. Jennifer Lee nimittää tätä Irakia suojelevaa 100. dimension suojaa Tesla-kupoliksi. Sen läpi eivät pääse minkäänlaiset aseet, ja ihmisiä sisältävä sotakalusto siirretään suoraa päätä Sanandan johtaman ”Maailmojen Liiton” avaruusaluksiin, mikäli ne ylittävät Irakin rajan. Siellä tämä sotakalusto häivytetään ja sotilaat siirretään 5. ulottuvuuteen (vastannee täyttä tietoisuutta), jotta he näkisivät selkeästi sen mitä on tapahtumassa.

Ihmetyttää hiukan sekin, kuinka paljon ”onnettomuuksia” tuntuu koalition asevoimissa tapahtuvan. Niitä on riittänyt joka päivälle, vaikka sodan eteneminen on ollut vähintäänkin ihanteellista. Unelmasotaa, sanoisin. Ollaanko uhreilta vältytty? Uskon, ettei. Molempien, sekä Bushin että Husseinin vastustajat ovat varmasti olleet omiensa tulilinjalla. Kummankaan lojaalisuuteen kun ei tunnu olevan luottamista. Ja molempien pahimmat viholliset ovat omien joukoissa.

Aika kummalta tuntui löytää suomalaiseltakin Irakin-sota -aiheiselta keskustelupalstalta hyvin kiihkeää ja tunnepitoista väittelyä, jossa osa kirjoittajista leimasi Bushia arvostelevat kirjoittajat suoraa päätä Husseinin kannattajiksi. Juuri tätä samaa retoriikkaa käyttivät sekä GW Bush että hänen rikolliskumppaninsa omissa palopuheissaan sekä kongressissa että senaatissa. ”Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan.”

Sodan syy ei ole öljy eikä sen kummemmin uskonto, aseistariisuntakaan kuin vallanvaihtokaan. Bushin rikollisliiga alkaa olla jo niin epätoivoisessa asemassa, että heidän (toivottavasti) viimeisiä vetojaan on yrittää vallata tämä Bagdadin Tähtiportti siinä onnistumatta. Sen kautta he kuvittelivat saavansa tukea Maapallon ulkopuolisilta (entisiltä) liittolaisiltaan. Ja tätä tukea he tarvitsevat nyt kun NESARA:n julkistus on periaatteessa mahdollista, eli kaikki valmistelut on tehty. Haagin Kansainvälinen tuomioistuin onkin asettanut julkistuksen takarajaksi päivämäärän 28.3. Näemmekö silloin TV:ssä rahaston perustajan Mestari St. Germainen vaiko isomman julkistusryhmän, jää nähtäväksi. Tämä on siis suunnitelma B, johon 20.3. viittasin.

Lempäälään perustetun henkisen kokoontumispaikan, Tiedontalon avajaiset ovat 2.4.; tarkemmin asiasta löytyy Galaktisen Liiton WWW-sivulta.

Alkuun


20.03.2003
Uskomatonta!? Vasta kun lakkasin uskomasta, että tänään alkanut Irakin sota on muuta kuin median luoma illuusio, palasi jotain siitä, mikä ehti hetkeksi kadota. Tiedän, että hullunahan sellaista pidetään, joka ei sokeasti usko sitä, mitä TV, lehdet, radio ja Internet tuntitolkulla ”uutisten” nimellä tajuntaamme tunkevat. Vaikkei kyseessä olisikaan muu kuin muutaman sotakiihkoilijan luoma sotapropaganda. Kullakin meistä on vain yksi totuus, Totuus, jonka mukaan voimme elää. Itse valitsin tämän.

Mikään ei toisaalta olisi Taivaan tahoilta ”ovelampi” veto kuin järjestää tilanne, jossa maailmalle selviäisi mahdollisimman monen tahon todellinen suhtautuminen kanssaihmisiinsä. Tiedotusvälineet, nyt osoittamassa kuinka vähän niillä on halua ja kykyä kertoa ihmisille siitä, mikä on totta. Että lähes koko koneisto on valjastettu yhden ja saman epäjumalan palvontaan. Poliitikot, sotilaat, asiantuntijat, kaikki saman taian pauloissa. Toisaalta ihmetyttää se määrä unta, mistä suurimman osan ihmiskunnasta on herättävä ennen kuin alamme siirtyä eteenpäin. Onko se edes mahdollista, kun tiedossa on tällainen määrä paljastuksia? Riittääkö myötätunto siihen, että kaikille Ison Luokan rikollisille voidaan antaa edes jotenkin anteeksi?

Tietyllä tavalla tätä on vaikeata selittää, mutta maailma jakautui jotenkin kahtia tänään. Täällä missä tällä hetkellä elän, EI ole Irakin-sotaa, vain erittäin vakuuttava tiedotusvälineiden manipuloinnin avulla luotu illuusio sodasta. Voin yhä keskustella tämän rinnakkaisen tai vierekkäisen maailman kanssa, joka elää jo sodan illuusiossa. Mutta en usko pääseväni kuin vasta joskus, jos sittenkään, sellaiselle aikalinjalle, että voisimme kokemuksena jakaa tämän Irak-kriisin mitenkään yhtäläisesti. Olo on kieltämättä kyllä varsin yksinäinen.

Edes Dove of Oneness ei pystynyt näkemään savuverhon läpi ja uskomaan omiin sanoihinsa ”the war is cancelled” (sotiminen on lopetettu). Hän ajattelee, että Taivaalliset Sotavoimat ”väistyivät” sen takia, että Valkoisilla Ritareilla oli nyt ensimmäistä kertaa VAIN omissa käsissään avaimet NESARA:n julkistukselle. Hänenkin maailmassaan Irakin-sota on totta. Kummassakin todellisuudessa Haagin tuomioistuimen asettama takaraja on vain yhden vuorokauden päässä. Jos ei julkistusta siihen mennessä tapahdu, Valkoiset Ritarit joutuvat pyytämään pidennystä. Toki on sitten vaihteeksi myös suunnitelma B, mutta sen sisällöstä ei ollut sanaakaan – kuinka ollakaan. Tosin ymmärrän kyllä, miksei.

Alkuun


Pelasta päiväni!
Edellinen osa päiväkirjaa


Sponsorit:

Uutiset
JYVÄSKYLÄ - MacBeth-Louthan: Sinä olet tapahtuma jota etsit

Tapahtumat
Äiti Amma Suomeen 14.-15.10.2006

News
Galactic Federation Update 19.9.2006


Lisää uutisia...