> Etusivu > NESARA > Postituslistat > Tapahtumat > Viestit > Tilateknologia > KULTA-AIKA > Myytävänä > Linkkejä > Levyuutuudet

Viestejä muutoksen ajassa

Olemme parhaillaan siirtymässä uuteen aikakauteen, jota esoteerisissa yhteyksissä nimitetään Vesimiehen aikakaudeksi.

Näille sivuille on koottu jo useamman vuoden ajan eri lähteistä saatua tietoa tästä muutoksesta ja siihen vaikuttavista asioista.

Kaikki alkoi Valon Galaktisen Liiton viesteistä, joita välitti Sheldan Nidle. Hän perusti Planetaarisen Aktivaation Organisaation (PAO), joka toimii maailmanlaajuisesti, myös Tampereen seudulla.

Tampereen seudulla toimii myös aktiivisesti useamman eri yhdistyksen Avartuva Ihmiskuva -yhteistyöryhmä jonka yhdistysten tapahtumien järjestämispaikkana toimii mm. Aurinkotalo.

Muutokset tapahtuvat hyvin monella tasolla, myös taloudellisella, ja tästä NESARA:ssa on kyse. Ylläpidän myös postituslistoja, joille lähetän mielenkiintoisimpia viestejä ja artikkeleita. Suomeksi näistä samoista asioista voi lukea tilaamalla KULTA-AIKA -lehden. Lehden lisäksi linkkejä löytyy myös muihin mielenkiintoisiin paikkoihin. Omiinkin kokemuksiini ja ajatuksiini pääset tutustumaan.

Viimeisin päivitys: 9.1.06 - Viestit Tapahtumat

Copyright © 2006, From Stars


Sponsorit:

Uutiset
JYVÄSKYLÄ - MacBeth-Louthan: Sinä olet tapahtuma jota etsit

Tapahtumat
Äiti Amma Suomeen 14.-15.10.2006

News
Galactic Federation Update 19.9.2006


Lisää uutisia...