Mitä uutta Salaiset kansiot -sivulla?


HUOM! Jos päivityspäivä on muuttunut sitten viime näkemän, mutta tällä sivulla ei ole mainintaa uusista päivityksistä, olen todennäköisesti vain päivittänyt TOP TEN Tietäjät -listaa tai Sanallisia arvosteluja.

Tiistaina hieman ennen X-Filesiä laitan sivulleni mahdollisuuden arvostella viikon jakson, ja jakson juoni tulee luettavaksi seuraavana iltana. (Jollei jotain omituista tapahdu).

11.3.03:
Jaksoihin Existence (Olemassaolon taistelu) ja Nothing Important Happened Today (Ei mitään mainittavaa, osa 1) laitettu arvostelut. Pahoittelen mitä suurimmin näiden myöhästymistä.

28.1.03:
Sivuston virallinen lopettamisilmoitus pääsivulla. Sivusto pysyy netissä, mutta päivityksiä ei enää tule lukuunottamatta jaksoarvosteluja. Kiitokset teille kävijöille menneistä vuosista.

15.5.02:
Jakson DeadAlive (Kuolleena hengissä) juonikuvaus arvosteluineen. Tällä kertaa mukana bonuksena kvanttimekaniikkaa :0D

9.5.02:
No tänään irtosi. Joskaan ei mitään legendaarista, mutta arvostelu This is Not Happeningiin (Ei voi olla totta!) kuitenkin.

8.5.02:
Jakson This is Not Happening (Ei voi olla totta!) juonikuvaus. Arvostelu tulee huomenna. Tänään ei irtoa :0)

1.5.02:
Hyvää vappua kaikille!

Jakson Per Manum juonikuvaus ja arvostelu.

24.4.02:
Jakson Medusa (Meduusa) juonikuvaus ja arvostelu.

17.4.02:
Jakson The Gift (Parantaja) juonikuvaus ja arvostelu.

10.4.02:
Jakson Badlaa juonikuvaus ja arvostelu.

3.4.02:
Jakson Salvage (Teräsmies) juonikuvaus ja arvostelu.

20.3.02:
Jakson Surekill (Tuholaistorjuntaa) juonikuvaus ja arvostelu lisätty. Juonikuvaus tosin vasta englanniksi, kun lähden pääsiäisviettoon pois tietokoneeni ulottuvilta.

20.3.02:
Jakson Via Negativa juonikuvaus ja arvostelu lisätty.

Uusi X-Files novelli lisätty novellisivulle. Sen nimi on Tanssin huuma ja kertoo vielä ajasta, jolloin Mulder oli vielä kuvioissa mukana. Ei mitään taidetta, vaan perus MOTW-novelli.

13.3.02:
Jakson Redrum (Suunnanvaihto) juonikuvaus ja arvostelu lisätty. (Tällä kertaa olen arvosteluun paljon tyytyväisempi kuin yleensä.)

Ensi viikolla tähän aikaan luvassa uusi X-Files-novelli. Niille, jotka Mulderia kaipailevat, luvassa lievitystä kipuun ja särkyyn. Vaikkei kyseessä olekaan mikään shipperipläjäys, eivät shipperit jää siinä osattomaksi. Se on lupaus.

6.3.02:
Jakson Invocation (Avunhuuto) juonikuvaus ja arvostelu lisätty.
Tässä alla oleva juhlallinen julistus lisätty myös pääsivulle.

26.2.02:
Ja lopulta vuoden ensimmäinen päivitys. Koesuman loppuessa ensi keskiviikkona lupaan silloin tulevan jakson kuvauksen jo samalle päivälle. Sitten pystynen taas päivittelemään. Kyllä tämän huomaa kun alkaa tulla vanhaksi; myös X-Files alkaa tulla vanhaksi ja meinaa väsähtää. Samoin on minun laitani, ja kiinnostus sivuston ylläpitoon on tasaisesti laskenut kausien 6 ja 7 laadun myötä. Kun kuitenkin olen tämän homman kontolleni ottanut, päivitän jaksot kuten ennenkin, mutta oikein muuta en sitten uskallakaan enää lupailla. Sivustoni jatkaa kuitenkin olemistaan hamaan loppuun asti. Menneitä ovat kuitenkin sen loiston päivät. Viettäkäämme kaikki hiljainen puoliminuuttinen tämän lopullisen tajuamisen tajuamisen hetkenä.

Oli aikoja, jolloin sivustoni loistossaan oli Suomen suurin; Suomen ylpeys - saatan sanoa, mutta uudet yrittäjät ovat ajaneet ohitse. Saatan silti lohduttautua sillä, että Suomalaisten X-Files sivujen uuden kuninkaan ylläpitäjä on tuttavani Xari, ja uskallanpa jopa kutsua hänen sivujaan eräänlaiseksi sivustoni jälkeläiseksi - hän kertoi saaneensa sivustostani idean omaansa.

Tässä tapauksessa evoluutio-oppi jyllää eteenpäin Lamarckin käsitysten mukaan: jälkeläiset ovat parempia, voittoisampia ja upeampia kuin vanhempansa. Kaikki kunnia Xarin sivustolle. Älköön yksikään sivu sen mainetta tahratko tahi kunniaa viekö. Loistakoon sen tähti ikuisesti InterNetin loputtomien sivustojen majakkana.

Ei pidä myöskään unohtaman muita sivustoja, jotka ovat jäljessäni syntyneet. Linkki-osastolla on mainittu näistä suuri osa. Olkoot niidenkin tulevaisuudet auvoisia.

Kuolinisku on annettu, veri virtaa, mutta vielä en silti luovuta. Vielä ei ole aika sanoa "Suomalainen Salaiset Kansiot -sivusto in Pace Requiescat!"


Tämän mahtipontisen ilmoituksen jälkeen ihan oikeaakin asiaa. Koesuman loppuessa päivittyvät myös Withinin ja Withoutin sivut, ja maankuuluja arvosteluja on myös tulossa.

Villiruusua voisin jälleen mainostaa: lukaisin tässä osaa yksi ja katsoin ohimennen mille se näyttää. Lopputulos on, ettei sitä tunnista minun tekstikseni. Se on liian tiivis. Eli jos olette lopettaneet novellien lukemisen siksi, että osaa I ei voi lukea, pyydän, että antaisitte mahdollisuuden osalle II. Sen nimittäin pystyy jo lukemaan kärsimättä tuskia. Nämä löytyvät novellisivuston alalaidasta.

5.11.01:
Koska X-Filesiä ei näy, niin eipä (pääasiassa) spoilerittomalla sivulla voi mitään tapahtuakaan. Silti syntymäpäiväni kunniaksi (ei tänään vaan jo 2.11.) Villiruusu-saaga etenee kolmanteen osaansa, Muutoksen tuuliin. Tätä koelukijani kutsui parhaaksi tekemäkseni novelliksi, päättäkää oletteko samaa mieltä ja laittakaa ihmeessä palautetta jos luette. Tästä Villiruusun maailmaan.

27.8.01:
Arvostelut jaksoihin: Theef (Varas), En Ami ja Chimera (Kimaira).

Tämän lisäksi tahdon (ainakin hieman) ylpeänä esitellä uuden novellin Villiruusu II: Testamentti. Kyseessä ei ole yhtä laadukas tuotos kuin osa yksi, mutta se alustaa tietä osalle III, joka on jo kirjoitettu ja ilmestyy luettavaksenne noin puolentoista kuukauden kuluttua.

7.7.01:
Hieman ulkoasupäivitystä tehty.

30.6.01:
Kaksi uutta novellia lisätty novellisivulle. Kummatkin minun kirjoittamiani. Toinen niistä ei ole mikään kummoinen, mutta toiseen olen enemmän kuin vähän tyytyväinen.

1.5.01:
Chimeran (Kimaira) jaksokuvaus.

22.4.01:
Jaksokuvaukset Hollywood A.D. ja Theef (Varas).

5.4.01:
Jaksokuvaus Requiemiin (Sielunmessu).

2.4.01:
Jaksokuvaus Je Souhaiteen (Iho umpeen!).
Tulossa on uusi novelli by meikäläinen. Olisi tullutkin tässä samalla, mikäli skannerini olisi lukenut tekstin enemmän suomeksi kuin sUorneksi. No, eipä pidä valittaa, Je Souhaiten tekstin se luki lähes virheettä. Jos kirjoitusvirheitä yms. kuitenkin löytyy, syyttäkää skanneria.

8.1.01:
Arvostelut jaksoihin: Sein Und Zeit, Closure (Matkanpää), Brand X ja Fight Club. Viimeisestä myös juoni.

6.1.01:
Tietokilpailun oikeat vastaukset tietokilpailusivulla.

5.1.01:
Jaksoarvosteluja lisätty muutamia: Millennium, X-Cops ja First Person Shooter

Seitsemännen kauden jaksojen kamasivuilla pitäisi nyt kuvien toimia. Osa videoista ei toimi edelleenkään, mutta niitä en valitettavasti ehdi korjata ennen armeijaan lähtöä. Todennäköisimmin videoista toimivat ne, joiden kuvaa ei näy.

4.1.01:
Arvostelut laitettu kuntoon (sanalliset&TOP TEN) ja eilinen päivitys kosketti TOP TEN-tietäjien listaa ja kuukauden kysymyksiä.

26.12.00:
Jaksokuvaukset jaksoihin Millennium, X-Cops ja Brand X. Arvostelut tulevat sitten yhtenä könttinä ensi viikolla.

26.12.00:
Tietokilpailun eläkeikä alkoi. Viimeiset päivitykset kisaan tämän viikon aikana.

4.12.00:
Toisen X-Files novellikilpailun ehdokkaat kaikkien silmäiltävinä XF-novellisivulla.

29.11.00:
Signs & Wondersin (Ennusmerkkejä & ihmetöitä) juonikuvaus ja arvostelu.

26.11.00:
Vanha keskustelufoorumi kuoli, joten manttelinperijä astuu areenalle. Alku ei näytä hyvältä, sillä alkusivu ei suostu ainakaan tässä vaiheessa vaihtamaan ulkokuortaan kirveelläkään, saati sitten millään muulla keittiötyövälineellä. Mikäli tuo foorumi ei ensi viikon aikana muutu paremman näköiseksi, jää tämän uuden olemassaolo hyvin lyhyeksi.

22.11.00:
The Amazing Maleenin (Taikurimestari Maleeni) juonikuvaus ja arvostelu.

19.11.00:
Orisonin arvostelu ja TOP TEN-lista päivitetty.

15.11.00:
Jakson Orison juonikuvaus.

13.11.00:
Arvostelut jaksoista Rush (Pyörre) ja The Goldberg Variation (Goldbergin variaatio)

1.11.00:
Arvostelu jaksosta Hungry (Kun nälkä iskee) ja jakson Rush (Pyörre) juonikuvaus.

17.10.00:
Arvostelu jaksosta Sixth Extinction II: Amor Fati (Amor Fati).

4.10.00:
Kuukauden kysymys palasi etusivulle tämän vuoden loppuun asti - sen jälkeen en pysty sitä hoitamaan kuuteen kuukauteen.

Arvostelu jaksosta Sixth Extinction (Kuudes tuhon päivä).

29.6.00:
Onkin ollut nyt pidempi tauko, mutta olen väsäillyt X-Files-keräilykorteille omaa sivua. Lisäksi jostakin syystä kukaan ei ole huomauttanut mitään, vaikka mikään seitsemännen kauden kamasivu ei ole toiminut. Syynä ovat perhanan raukkamaiset suojaukset Xoomin ja Spaceportsin kotisivutiloissa. Mutta jos haluatte saada nuo sivut toimimaan oikein, tehkää näin: Menkää mille tahansa noista kamasivustoista mieluiten Internet Explorerilla, koska en tiedä miten Netscapen saisi avaamaan sivun lähdekoodin muistioon. Sitten tallentakaa tuo kamasivun lähdekoodi omalle kovalevyllenne haluamallanne nimellä, mutta päätteeksi .htm
Kun sitten avaatte InterNet-yhteys päällä ollen tuon tallentamanne tiedoston kovalevyltänne, toimivat kaikki linkit ja kuvat niin kuin pitääkin. Yritän saada hommaa toimimaan, mutta siihen voi mennä aikaa...
Kuitenkin nyt uutena sivuna Sein Und Zeitin juoni suomeksi. Arvostelu tulossa viimeistään ensi viikolla.

9.5.00:
Arvostelin sekä Fearful Symmetryn (Matka valoon) että Dod Kalmin (Yhtäkkinen tyven).

Lisäksi spoilerillisia päivityksiä: Jaksot Hollywood A.D. ja Fight Club sekä All Thingsiin lisätty muutama videopätkä.

8.5.00:
Sanallisiin arvosteluihin päivitetty Secrets of the X-Files -dokumentin ja Maratoni II:sen arvostelut. Myös TOP TEN-jaksot ja kaikkien jaksojen arvosanat päivitetty.

7.5.00:
Sanallisia arvosteluja päivitetty. TOP TEN -jaksot ja kaikkien jaksojen tämän hetkiset arvosanat päivitän huomenna maanantaina "laatusarjojen" aikana 17.00 - 19.00

4.5.00:
Imuroitavaa-osioon lisätty joitakin uutuuksia ja pääosa kuolleista linkeistä päivitetty toimiviksi. Osan jouduin poistamaan, koska vastaavia en enää netistä löytänyt.

Maratoni II:sen arvostelut tulevat arvostelusivulle ensi viikonloppuna - lauantaina illalla voi alkaa etsiskellä - silloin luultavasti löytyy.

23.4.00:
Kuten lupasin, päivitin yöllä Dod Kalmin aikana sivuille mahdollisuuden arvostella Maratoni II:sen jaksoja ja itse Maratonin. Kannattanee varmaan odottaa kuitenkin myös toinen yö ennen kuin alatte arvostella, koska sitten voitte samalla täyttää myös sen osan, jossa kysytään mielipidettänne Maratoni II:sta yleensä.

Tietysti mikään ei estä teitä arvostelemasta tänään viime yön jaksoja ja huomenna huomisyön jaksoja, muistakaa vain käyttää samaa nimeä tai nimimerkkiä :0)

22.4.00:
Jaksolistan jaksoihin välille The Unnatural (Tähtipelaaja) - The Sixth Extinction II: Amor Fati tehty erilaisia muutoksia: LUKE:n arvosteluja on lisäilty ja lisäksi noista niihin kuudennen kauden jaksoihin lisätty käsikirjoituksia, kuvia ja videopätkiä.

20.4.00:
Spoilerillinen päivitys: Lisätty videopätkiä, kuvia ja käsikirjoituksia kaikkiin seitsemännen kauden USAssa esitettyihin jaksoihin.
(Työ oli niin mekaanista, että luultavasti virheitäkin löytyy, joten jos löydätte hengettömän linkin tai kuvan, joka ei toimi, niin pyydän: ilmoittakaa minulle, jotta saan sen korjattua. Minut saa kiinni esim. E-Mail osoitteesta: sasorvo@hotmail.com tai palautelomakkeen avulla.

17.4.00:
Lisätty tietoa Maratoni II:sesta

Lisäksi spoilerilillisia lisäyksiä (mm. käsikirjoitukset) seitsemmännen kauden jaksoihin

 • The Sixth Extinction
 • Hungry
 • Millennium
 • Rush
 • The GoldBerg Variation
 • Orison
 • The Amazing Maleeni
 • Signs & Wonders
 • Sein Und Zeit
 • Closure

  16.4.00:
  Lisätty 1st Person Shooterin juoni. Itse sivu vielä puutteellinen, mutta juoni löytyy. Paremmin päivittyy ensi viikon aikana - jos mahdollista, niin jo huomenna.

  30.3.00:
  Lisätty Novellisivu.

  1.3.00:
  Arvostelut Alphasta ja Biogenesiksesta.

  21.2.00:
  Arvostelut Arcadiasta ja Field Tripistä.

  9.2.00:
  Arvostelut Mondaysta ja Three of a Kindista.

  2.2.00:
  Arvostelut Agua Malasta ja The Unnaturalista.

  26.1.00:
  Arvostelut One Sonista ja Milagrosta.

  19.1.00:
  Arvostelut Two Fathersista ja Trevorista.

  17.1.00:
  Jakson The Goldverg Variation juonikuvaus lisätty jo aikoja sitten, mutta ilmoitus siitä nyt.

  Lisäksi Tithonuksessa on arvosteluni.

  10.12.99:
  Jakson Hungry juonikuvaus lisätty.

  21.11.99:
  Jakson Sixth Extinction : Amor Fati juonikuvaus lisätty.

  18.11.99:
  Jakson Sixth Extinction juonikuvaus lisätty!!!

  20.10.99:
  Jakso Dreamland (Unimaa 1/2) päivitetty.

  Lisäksi lisätty Luken arvostelu Triangleen.

  Sekä pieni päivitys musiikkisivulle koskien salakappaleita, joista kertomisen olin kokonaan unohtanut.

  7.10.99:
  Vihdoinkin X-Files musiikkisivu julkistamiskunnossa. Lisää tulossa syksyn aikana, kun pääsen kuuntelemaan levyt ja teen niistä sitten arvostelut.

  5.10.99:
  Jakso Drive (Aja!) päivitetty.

  29.9.99:
  Jakso The Beginning (Alku) päivitetty.

  22.9.99:
  Jakson The End (Loppu) juonikuvaus luettavissa.
  Nyt pitelen hieman lomaa tämän sivun päivittämisen suhteen. Meillä alkoi nimittäin neljän päivän loma myös koulusta, joten sen aikana keskittynen pelaamiseen. (Jos kiinnostaa, niin Tiberian Sunin pelaamiseen.) Seuraava päivitys (siis joku muu kuin jaksokuvaus) tulee olemaan X-Files musiikkisivu, joka on jo puoliksi valmis.

  18.9.99:
  Sain Lukelta arvostelun jaksoon All Souls (Kaikki sielut). Niille, jotka eivät vielä ole huomanneet, Luke on lahjoittanut minulle jo kolme arvostelua ennen tätä. Tässä on linkit näihin kyseisiin arvosteluihin.

 • The Host (Isäntä ja loinen)
 • Blood (Myrkkyä ja verta)
 • Sleepless (Uneton)

  Lisäksi päivitin Sanallisia jaksoarvosteluita sekä TOP TEN -tietäjät -sivun. 17.9.99:
  Lopultakin jakson Folie A Deux juonikuvaus. Lisätty myös Linkkisivu sekä Kiitokset -sivu.

  9.9.99:
  Jakson Pine Bluff Variant (Terveisiä Pine Bluffista) juoni luettavissa.

  7.9.99:
  Jakson Milagro juonikuvaus luettavissa.

  SEURAAVAKSI TULOSSA:
  Kysytty X-Files musiikkisivu.

  3.9.99:
  Jakson All Souls (Kaikki sielut) juoni luettavissa.

  20.8.99:
  Jakson Alpha juoni luettavissa. Enää 11 päivää jäljellä X-Filesien alkuun - ja enää yhden jakson juonikuvaus puuttuu!

  15.8.99:
  Jaksojen The Unnatural ja Field Trip juonet luettavissa.

  14.8.99:
  Jaksojen Monday, >Arcadia ja Trevor juonet luettavissa.

  Lisäksi päivitin kaikki mahdolliset jaksoarvosteluihin liittyvät sivut.

  12.8.99:
  Jaksojen Tithonus ja Aqua Mala juonet luettavissa.

  10.8.99:
  Jakson The Rain King juoni luettavissa.

  9.8.99:
  Jakson Terms of Endearment juoni luettavissa.

  4.8.99:
  Luettavana jakson How the Ghosts Stole Christmas juoni.

  Lisäksi "kamaosuudet" lisätty jaksoihin Triangle, Dreamland ja Dreamland II.

  3.8.99:
  Uusi keskustelufoorumi sen vanhan tilalle, joka oli hakkeroitu ja sekaisin.

  Vanha keskustelufoorumi toimii muuten, kunhan ette laita vastauksia viesteihin - vastaukset eivät toimi - uudet viestit kyllä. Vanhaan foorumiin pääsette tästä.

  2.8.99:
  Dreamland ja Dreamland II -jaksojen juonet luettavissa.

  Lisäksi uusi kuukauden kysymys pääsivulla..

  27.7.99:
  Trianglen ja Biogenesiksen juonet luettavissa.

  22.7.99:
  Three of a Kindin juoni luettavissa.

  21.7.99:
  Perun taas kerran sanani. (Tunnun luultavasti aika skitsofreeniselta henkilöltä...) Päätin, että koska lupasin tehdä ensin mytologiajaksot, sen myös teen. Nyt siis luettavina ovat < Two Fathers ja One Son.

  14.7.99:
  Joudun tekemään väliaikaisen poikkeuksen lupaukseeni, että kirjoittelen ensin kuudennen kauden mytologiajaksojen juonet. Koska en ole vielä nähnyt Two Fathersia ja One Sonia, kirjoittelen MOTW-jaksoja, kunnes näen nuo jaksot (Myyntivideo kuulemma ilmestyy 4.8.) - sitten sen jälkeen kirjoittelen loput mytologiajaksot.

  Nyt on kuitenkin tullut lisää spoilerillisia sivuja:

 • Jakso Drive
 • Henkilökuvaukset Jeffrey Spenderistä ja <Diana Fowleysta

  + vielä yksi spoileritonkin sivu: William Scully Jr.n henkilökuvaus.
  + Kiitokset Aville lopuista X-Files-kirjojen takakansien teksteistä. Nyt sekin sivu on täydellinen.

  12.7.99:
  Toinen spoilerillinen sivu - S. R. 819

  7.7.99:
  Nyt sitten vihdoin sain aikaan jotakin "vallankumouksellista": ensimmäisen spoilerillisen sivun - kuudennen tuotantokauden ensimmäisen jakson The Beginning juonen. Jos ette halua tietää tulevia tapahtumia, niin älkää lukeko sitä!
  Symbolilistaan lisätty tietoja ""-merkistä.

  6.6.99:
  Vihdoin ja viimein Mind's Eye (Sielun silmät) päivitetty.

  Myös Sanalliset arvostelut päivitetty.

  3.6.99:
  Pääsivulle päivitetty kuukauden kysymys.

  29.5.99:
  TOP TEN tietäjät päivitetty.

  Ilmoittelen lähinnä, että tämän sivun päivittely on totaalisesti jäissä ensi torstaihin asti. Meillä on koeviikko, ja ainoa, jonka ehdin sivun hyväksi tehdä, oli tuo tietokilpailuvastausten korjaus. Jakson Mind's Eye juoni tulee sivulleni viimeistään ensi perjantaina (aikaisintaan torstaina).

  Pahoittelen viivästystä, "but man's gotta do what man's gotta do." :0)
  Terv. Sami Sorvo -- Suomalaisen X-Files sivuston ylläpitäjä.

  19.5.99:
  Travelersin (Matkaajat) juoni luettavissa.

  11.5.99:
  Huhtikuun kysymyksen tulokset tulleet.
  Niiden johtopäätös on lisätty pääsivulle. Pääset siihen pikaisemmin tästä.

  Lisätty kuvat viidennen tuotantokauden jaksoihin Emilystä eteenpäin Patient X:ään (Potilas X) asti.

  Lisäksi päivitetty jakson The Red and the Black (Punaista ja mustaa) juonikuvaus.

  1.5.99:
  Pääsivulle vaihdettu uusi kuukauden kysymys. Käy äänestämässä. Edellisen kuukauden kysymyksen tulokset pian tulossa!

  Kuukauden alkun kunniaksi TOP TEN jaksot päivitetty, samoin kuin myös Sanalliset arvostelut.

  Tietokisan "vanhentuneet" kysymykset uudistettu, ei vaikuta teihin mitenkään. Vastaukset ovat edelleen pysyneet samoina.

  28.4.99:
  Bad Bloodin (Pahaa verta) juoni luettavissa.

  21.4.99:
  Kill Switchin (Pääkytkin) juoni luettavissa.

  14.4.99:
  Chingan juoni luettavissa.

  7.4.99:
  Schizogenyn (Kuoleman puutarha) juoni luettavissa.
  The Cigarette-Smoking Manin ja Well-Manicured Manin henkilötiedot päivitetty.

  4.4.99:
  Frohiken henkilötiedot on päivitetty ja kaksi uutta hahmoa, Crew-Cut Man ja Marita Covarrubias on lisätty listaan.

  3.4.99:
  Maaliskuun kysymyksen tulokset tulleet.
  TOP TEN -jaksot päivitetty. Samoin myös kaikkien jaksojen arvosanat.
  Elokuva Fight The Future arvosteltavissa.
  Myös Mulderin ja Scullyn yhteiskuvat imuroitavissa. Niitä on ruhtinaalliset 3! :0)

  2.4.99:
  Nyt ne sitten vihdoin toimivat! Siis mitkä? No ne imuroitavat kuvat Mulderista ja Scullysta! Lisäksi pääsivulle vaihdettu kuukauden kysymys. Tällä kertaa teillä on mahdollisuus osallistua sivujen tulevaan kehitykseen!

  31.3.99:
  Kitsunegarin juoni luettavissa.
  Luis Cardinal ja Osastonpäällikkö Scott Blevins lisätty henkilöhahmoihin. Lisäksi Langlyn tietoja on päivitetty.

  24.3.99:
  Emilyn juoni luettavissa.
  Agentti Pendrell lisätty henkilöhahmojen listaan. Byersin sivu taasen on hieman päivitetty. Lisäksi Henkilöhahmojen valikossa on nyt monia uusia nimiä, joiden edessä on vielä tässä vaiheessa "Ei toimi" -merkki. Vilkaiskaapa, niin tiedätte mitä on tulossa!
  Koska niin moni on minulta tätä pyytänyt, niin täytän vihdoinkin erään toiveen. Nyt on sitten virallisesti avattu suomalainen X-Files "uutisryhmä". Kyseessä ei ole aivan aito uutisryhmä, mutta hieman samantapainen viritelmä, joka löytyy linkkisivulta nimellä "Keskustelufoorumi". Sinne voi lähetellä lähes mitä tahansa juttua, mutta koska myös perheen pienemmät (palautteen mukaan) lukevat myös tätä sivua, niin toivoisin, että suurimpia hävyttömyyksiä vältettäisiin. Minä kirjoitan sinne nimimerkillä "The Host" tai sitten omalla nimelläni (siis Sami Sorvo).

  21.3.99:
  Ensinnäkin, Siteflown lopettua toimintansa, on minulla uusi laskuri sivullani. Koska en tarkalleen muista, montako käyntiä siinä vanhassa oli, aloitin tämän uuden luvusta 3610. (Joka tapauksessa käyntejä oli yli 3600, joten kahta ensimmäistä lukua en keksinyt.)

  HUOMIO! Jos vain ehdin, päivitän uuden jakson keskiviikkoiltana. Sen sijaan uuden jakson voi arvostella jo heti sen loputtua, eli arvostelun päivitän aina X-Filesin jollain mainoskatkolla.

  X-Files videot -sivulle päivitetty Emilyn ja The Endin takakansien tekstit. + Kuva The Endiin.

  Redux ja Redux II päivitetty.

  Arvostelujen politiikka muuttunut. Päivitän listan aina kuukauden alussa, joten siellä kannattaa käydä silloin.

  Palaute-sivulla yksi uudistus, käykääpä siellä.

  10.3.99:
  Nyt päivitetty loputkin neljännen tuotantokauden jaksot.

  27.2.99:
  Kaikkea pientä päivitelty, mm. Aloitussivulle päivitetty tämä nykyinen X-Files -viikko. Tietysti myös uusin jakso, Unusual Suspects (Epäilyksenalaiset) on luettavissa ja arvosteltavissa.
  Videosivulla on lisätty takakansien tekstit videoihin Kansio 2. Tooms, Kansio 3. Abduction ja Kansio 4. Colony.
  Jaksojen sanallisiin arvosteluihin on lisätty PALJON arvosteluja. "TOP TEN" -listaa ei ole vielä päivitetty, mutta pikapuoliin.
  Imuroitavaa -sivua on päivitelty. Vanhoja linkkejä on tehty toimiviksi ja muutamia uusia lisätty. Niiden linkkien, jotka eivät tällä hetkellä toimi, mutta tulevat toimimaan, eteen olen laittanut "Ei toimi" -symbolin.
  Neljännen tuotantokauden kymmenen ensimmäistä jaksoa on "modernisoitu". (Viimeinkin.) (Niihin ei ole tässä linkkiä, mutta sinne pääsee niin helposti.)

  1.2.99:
  Ei mitään uutta, mutta ilmoittelin vain, että olen vielä elossa. Talven masennus ja se, että X-Filesiä ei tule TV:stä, on aiheuttanut sen, etten ole mitenkään jaksanut tehdä lähes mitään. Kun X-Files jatkuu 19.2.99, päivitysrumba alkaa taas!

  19.12.98:
  Täysin päivitettynä tuotantokausi yksi. Lisäksi lisäilty asioita + videoiden ja kirjojen kansikuvia toisen ja kolmannen tuotantokauden jaksoihin.

  13.12.98:
  Täysin päivitettynä tuotantokaudet kaksi ja kolme. Lisäksi lisätty linkkilistaan jaksojen sanalliset arvostelut.

  1.12.98:
  Nyt on päivitetty myös toisen tuotantokauden jaksot. Nämäkään eivät ole vielä täydellisiä, mutta ne paranevat kunhan saan päivitettyä kaikki tuotantokaudet.

  20.11.98:
  Pitkästä aikaa isompi päivitys. Itse asiassa vasta isomman päivityksen "alkutuulia". Jaksolistasta on nyt päivitetty kokonaan ensimmäisen tuotantokauden jaksot. Osasta näistä puuttuvat vielä "lisätiedot", mutta ne tulevat pian. Suurin osa jo ensi viikolla. Yritän tehdä suurta palvelusta "ihmiskunnalle" (Suomen) ja hankkia suomalaisen yksinoikeuden "Mytologiaoppaaseen".

  21.10.98:
  Käy vertailemassa uutta ja vanhaa mallia jaksojen juonikuvauksista ja kerro mielipiteesi tästä! Kumpi on parempi versio: Vanha vai uusi malli. Kerro myös perustelusi. Palautteidenne perusteella joko muokkaan kaikki juonikuvaukset tai säilytän vanhat. Nyt voit vaikuttaa!

  19.10.98:
  X-Files rompuista kertova sivu avattu.

  6.10.98:
  Uusi Fight the Future -sivu avattu!
  Pääsivua uudistettu. "Efektejä" tarjolla niille, joilla on tarpeeksi uusi selain. (Henkilöt, joilla vanha selain, voivat olla rauhassa. Heille ei tapahtunut tässä muutoksia, voitte huoletta pitää vanhan selaimenne.)
  Alkusivua uudistettu. Heti sivulle tullessaan näkee, milloin sivua on viimeksi päivitetty. Myös viimeksi esitetty jakso on suoraan näkyvillä, ja sen pääsee arvostelemaan ilman erityiskikkailuja.
  Videot-sivulla on tapahtunut visuaalista muutosta. Jokaisen X-Files videon kansi on nyt nähtävillä.
  Puserruksen takakannen teksti ilmestynyt X-Files kirjat -sivulle.
  Symbolit-luetteloa uudistettu yhdellä merkillä. Merkki lisätty myös esitettyjen jaksojen listoihin.

  HUOM! FOXin määräysten mukaan kotisivulla ei saa pitää ääniä eikä videokuvaa. Niinpä siis aion piakkoin poistaa "Imuroitavaa"- sivulta ääninäytteet. Tulen kuitenkin jättämään sivulleni linkin sille sivulle ("The Ultimate X-Files Information Complex"), jolta hain nuo äänet itselleni.

  11.9.98:
  Imuroitavina jokaisen tuotantokauden kaikki kuvat! (Paitsi ensimmäisen, josta puuttuu muutamia kuvia.)

  8.9.98:
  Imuroitavina joitakin kuvia.

 • Joitakin 1. tuotantokauden kuvia.
 • Joitakin 2. tuotantokauden kuvia.

  1.9.98:
  Imuroitavina näytönsäästäjiä.

  Lisäksi päivitetty esitettyjen jaksojen listoja. (Mytologiasymbolit).

  29.8.98:
  Imuroitavina työpöytäteemat.

  24.8.98:
  Nyt imuroitavina lisäksi myös Scullyn, The-Cigarette-Smoking-Manin, ja sekalaisia ääniä.

  20.8.98:
  Nyt imuroitavana Mulderin ääniä

  19.8.98:
  Uusi Imuroitavaa-sivu niille, jotka haluavat itselleen mm. Kuvia, ääntä, fontteja yms. X-Filesiin liittyvää.

  16.8.98:
  Sivujen tiedostot kansioitu (Ei vaikuta sivulla "surffailijoihin" millään tavalla. Lisäksi uusi pääsivu.

  Jaksoarvostelusivut muuttuneet niin, että yhden jakson voi arvostella yhdellä sivulla. Säästää vaivaa Teiltä, kun Teidän ei enää tarvitse arvostella koko tuotantokauden jaksoja yhdellä kertaa.

  Jokaisen mahdollisen dokumentin perään lisätty linkki pääsivulle. (Henkilöille, jotka jostain syystä harhautuvat sivulleni jotain muuta kuin pääsivun kautta, eivätkä näin ollen näe kehyksiä.)

  12.8.98:
  Uusi palautesivu, William Scullyn hahmokuvaus ja ensimmäisen tuotantokauden jakso
  Beyond the Sea (Muistojen sävel

  11.8.98:
  Tämä "Mitä uutta!" -sivu ja tietokilpailun TOP TEN -lista näkivät päivänvalon. Tätä kirjoitettaessa TOP TEN -lista on vielä melko tyhjä, joten kokeilkaa kykyjänne...
  Esitettyjen jaksojen listasta toimii nyt muutama uusi ensimmäisen tuotantokauden jakso:

 • Fire (Liekkien loisteessa)
 • Young at Heart (Nuori mieleltään)
 • E.B.E. (Avaruusolento)
 • Miracle Man (Ihmemies)
 • Tooms (Vanha tuttu)
 • Born again (Sielun kosto)
 • Roland
  Lisäsin myös muutamia kirjojen ja videoiden takakansien tekstejä.  7.8.98:
  X-Files tietokilpailu valmistui lopulta.