Menuvaihtoehtoja:

Menu I, hieno ateria, Aluksella tai museoalueella

  • Suolasilakka, hiillostettu ahven, "merilinnun munat"
  • Savulammas, yrtti-kaalipata, ohraletut hunajalla
  • Mallasjuoma, ohrarieska
  • Menu II, merellä

  • Savu- ja yrttilammaspaisti, haudutettu ohra yrttikastikkeella, ohraleipä, mallasjuoma tai sima
  • Menu III, rantanuotiolla

  • Hiillostettavaksi joko kalaa (silakka, ahven, hauki tms.) tai lihaa (lampaan- ja siankylkeä, nauriita)
  • Ohraleipää, sima tai mallasjuoma
  • Postimiehen suolapala

  • Savustettu lampaankylki, suolakala, ohraleipä ja sima
  • Pitopöytä ryhmille

  • Salaatti tuoreista yrteistä, hiillostettu kala, savustettu sianliha, lammaspaisti, keitetyt munat, haudutettu ohra yrteillä kaali-yrttipata, keitetyt nauriit, ohraleipä, mallasjuoma ja sima, ohraletut hunajalla, viili ja tuoreet marjat
  • Pääsivu   Alkuun