20.2.1997
creme kastraatti uros
Sukutaulu

 

 

Creme kolli Urpo liittyi Ninelli's porukkaan vasta aikuisiällä. Urpo oli palautunut kasvattajalleen Indiana-kissalaan edellisessä omistajaperheessä puhjenneen allergian vuoksi, ja kun kuulin että sillä on vielä miehuus tallessa, halusin sen rupeavan isäksi seuraavalle pentueellemme. Mutta kuinkas sitten kävikään: Urpo hurmasi Ellin lisäksi minut ja jäi luoksemme. 

Urpo on luonteeltaan niin avoin ja rakastava, että toisinaan tuntuu, että sen pää on täytetty sahajauholla. Poika ei ole älyn riemuvoitto, mutta kiltti ja vaivaton kaveri se on. Urpo osoittautui uskomattoman helläksi isäksi lapsilleen, se pesi ja hoivasi pentuja kuin paraskin hoitotäti. 

Ennen kastraatiotaan lokakuussa 2000 Urpo sai jälkeläisiä kahden naaraan kanssa: oman Ellimme kanssa Ninelli's C-pennut ja turkulaisen IC Alsibur Aganippe Artemiksen kanssa lauman Demonian-pentuja. Nyt Kuperkeikka on jo tehnyt Urposta vaarin, ja ahkerasti pappa osallistuikin lastenlastensa leikkeihin. Varsinkin punainen Darude ja Urpo löysivät nopeasti saman aaltopituuden.

Näyttelyissäkin Urpo on käynyt, International Champion-titteli saatiin Tanskasta ja International Premior-titteli Latviasta. Vaikka Urpolle ei ole koskaan kertynyt suurempaa menestystä näyttelyissä, sen kanssa on ilo matkustella: Urpo rakastaa ihan jokaista vastaantulijaa ja puskee kaikkia lähellä olevia.

Kesällä 2003 Urpo tutustui Eltoniin, sijoituskolliini. Elton asuu Turussa emäntänsä Jennin kanssa, ja Eltsu oli jo pitkään kaivannut kissakaveria. Koska pojat tulivat niin hyvin toimeen keskenään, päätimme koittaa jos niistä olisi elinkumppaneiksi. Ja jo vain, pojat ovat hyvin onnellisia uuteen yhteiseloonsa!

 

 Takaisin edelliselle sivulle

 

© Niina Kauraoja