Ninelli's Ärränkierto

*26.11.2015
FI SK RX 1611075

sukutaulu

GM2- ja HK -negatiivinen

Sirri on ensimmäisen outcross-pentueemme ainut tyttö, joka luonnollisesti jäi kotiin jatkamaan tätä mielenkiintoista projektia. Sirrin isän emon emo on Thaimaasta Yhdysvaltoihin tuotu ruskea maatiaisnaaras, joka on geenitestattu väritykseltään juurikin "burmanruskeaksi" (cbcb). Luonnollisesti Mod Daengille on myös tehty kaikki mahdolliset terveystutkimukset, ennen kuin se on hyväksytty outcross-linjan kantanaaraaksi.
Mod Daengin tytär lähetettiin Englantiin tuomaan nämä "maatiaisburmageenit" myös Eurooppaan, ja sieltä taas Inkinen-poika muutti Suomeen. Inkisen isä on siis englantilainen burma ja sen emon isä amerikkalainen burma, joten Inkisen sukutaulu on juurikin niin mahdollisen laaja kuin burmalla vaan voi olla. Ja mikäs sen kiinnostavampaa!

Sirri ei perinyt kummankaan vanhempansa ulkonäköä, vaan on tyypiltään isä-Inkistä ja emo-Quuta vaatimattomampi. Myös luonne on Sirrillä "vaatimaton": se ei ole millään lailla päällepäsmäri, kuten burmat usein ovat, vaan se on enemmänkin "joukkuepelaaja" (tosin kyllä Sirrikin oman syliaikansa haluaa). Kiltti ja kultainen tyttö!
On todella mielenkiintoista nähdä millainen emo Sirristä kuoriutuu.

   
 


Sirri valokuvaaja Tessan ikuistamana helmikuussa 2016, ikää 2,5 kk.

     
     
     

 

 

 Takaisin edelliselle sivulle

 

© Niina Kauraoja