Ninelli's UltravioletUtopia

*24.7.2012

sukutaulu

GM2- ja HK -negatiivinen

Helmi on rakkaan Kellini ja Aramiksen tytär, Kellin kolmannesta pentueesta. Minua oli jäänyt kaivelemaan Kellin kakkospentueen tytön, Sylvi Suloisen, poismyyminen, mutta silti laitoin Helmin myyntilistoille ajatuksena teettää Kellillä vielä neljännet pennut. Kuitenkin sinä kolmena kuukautena, jotka Helmi oli myytävien pentujen listalla, rakastuin tämän tyttösen kilttiin, leikkisään ja avoimeen luonteeseen. Kun sitten vihdoin joku oli kiinnostunut Helmille kodin antamaan tytön ollessa 3,5 kuukauden ikäinen, en enää halunnut siitä luopua.

Oli suurenmoinen onni, jotain suurempaa johdatusta kentis, että Helmi meille jäi, sillä menetimme Kellin ennen sen seuraavia pentuja. Suuressa surussani on ollut pieneksi lohduksi ajatus siitä, että Helmi jatkaa tulevaisuudessa upean äitinsä linjaa.

Helmi on kookas naaras, mutta silti todella lapsekas ja naiivi. Sillä todettiin pentuna lievä purentavika, joka on korjaantunut jonkun verran kasvun myötä. Päätin teettää Helmillä kuitenkin pennut testatakseni purentavian periytyvyyttä, ottaen huomioon Helmin kaikki hyvät ominaisuudet. Helmi osoittautui ERITTÄIN hyväksi emoksi, kuten isoäitinsä Aura aikoinaan, eikä kenelläkään kuudesta pennustaan ole ongelmia purennan kanssa.

Lapsellinen Hömppä-Helmi on meille kovin rakas!

   


Pikku-Helmi

     
     
     

 

 

 Takaisin edelliselle sivulle

 

© Niina Kauraoja