Banaanikakun resepti


Ainekset:    
    2 nauravaa silmää
    2 hellää käsivartta
    2 hyvinmuodostunutta säärtä
    2 kiinteää maitosäiliötä
    1 turkisvuorattu sekoituskulho
    1 suuri banaani
     
Sekoitusohjeet:    
 

1.

Katso nauraviin silmiin.
 

2.

Levitä hyvinmuodostuneet sääret hitaasti.
 

3.

Puristele ja hiero maitosäiliöitä hyvin hitaasti ja hellästi, kunnes turkisvuorattu sekoituskulho on hyvin rasvautunut.
 

4.

Laita banaani sekoituskulhoon ja liikuta sitä varovaisesti edestakaisin, kunnes se on hyvin voideltu.
 

5.

Kuorruta munalla ja huokaise helpotuksesta.
     
Kakku on valmis, kun banaani on pehmentynyt. Muista pestä valmistusvälineet, äläkä läikytä kulhoa.
     
Huom! Jos kakku alkaa kaikesta huolimatta nousta, lähde heti kaupungista, ja etsi toinen leipomo...