Ellet valitse mitään, siirryt hetken kuluttua HePon retkikalenterisivulle http://www.hepo.fi/retket/

HePon uusi logo julkistettu maaliskuussa 2006Retket
Jäsenasiat
 

 
  ECF:n täysjäsen
ECF:n logo
The Full Member of ECF  
 
www.paueducation.com/charter/

Sivulla käyty 1.1.2006 alkaen

Ilmainen www-laskuri
kertaa


eXTReMe Tracker
Tästä pääset
Tästä HePon uusituille sivuille
HePon Alkuperäinen logo
HePon vanha logo
   
 
Helsingin Polkupyöräilijät ry. (HePo) on pyöräilijöiden ja pyöräliikenteen etua ajava yhdistys, jonka päämääränä on turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn edistäminen Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla.

HePo perustettiin lokakuussa 1981 ajamaan pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua. Erotuksena kilpapyöräilyseuroihin HePon kohdealueena ovat erityisesti työmatka- ja muu hyötypyöräily sekä kunto-, retki- ja harrastuspyöräily.

HePo oli kevääseen 2007 asti* ainoa puhtaasti pyöräliikenteen etua ajava järjestö Suomessa.

HePo seuraa liikennejärjestelmän kehitystä pyöräilijän kannalta sekä pyrkii vaikuttamaan lainsäädäntöön ja liikennesuunnitteluun niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. HePo pyrkii valistamaan tielläliikkujia turvallisuuden edistämiseksi sekä antaa neuvontaa pyörällä liikkumisessa ja pyörän huollossa.

Näkyvä osa HePon toimintaa on maksuttomien pyöräretkien järjestäminen pääkaupunkiseudulla. Retkillä voi tavata pyöräilyhenkistä seuraa, tutustua mielenkiintoisiin paikkoihin ja löytää uusia ajoreittejä. Päiväretket ovat kaikille avoimia. Jäsenille on tarjolla myös pidempiä retkiä.

 

* Keväällä 2007 perustettiin Tampereelle Tampereen polkupyöräilijät ry