Tässä kuvassa olen noin 4 viikkoa vanha.

Synnyin 8 Lokakuuta 1998, ja minulla on 3 veljeä. Asumme nykyisin Vihdissä. Muutin uuden omistajani ja hänen kahden kotikissansa luo jouluaaton aattona 1998.

Olen erittäin hyvän näköinen typykkä, ja olemmekin omistajani kanssa käyneet innokkaasti näyttelyissä. Tiedän, että hurmaan kaikki - olenhan todellinen söpöliini :-) Ensimmäinen näyttelyreissuni (olipa ensimmäinen emännällenikin) oli Lahteen 24.1.1999. Siellä oli melko pelottavan oloista, kun oli niin paljon vieraita ihmisiä ja toisia kissoja, mutta emäntäni oli lähes koko ajan turvanani ja minua ihailtiin paljon. Vietin kuitenkin lähes koko päivän nukkumalla. Tämän jälkeen olemmekin käyneet jo useissa näyttelyissä - minusta alkaa tulla jo vanha näyttelykonkari.

Rakastan kehräämistä, kun joku vain hipaiseekin minua (joskus pelkkä katsominenkin riittää) alan kehräämään. Rakastan huomiota - vain kotiväen  - vieraita kun tulee, kipitän häntä suorana sängyn alle tai saunaan piiloon, minua niin ujostuttaa. Voi olla että ajan kanssa tulen hiukkasen vieraita kurkkimaan, mutta tutustumaan en oikein vielä ole uskaltanut tulla. Olen luonteeltani hyvin seurallinen, seuraan emäntää joka paikkaan.  Joskus leikin kamppausleikkiä emäntäni kanssa, yleensä vain kehräämiseni paljastaa minut enkä onnistukaan kampata emäntääni vaikka kuinka jaloissa kiehnäänkin :-).