Matti ja Kaisa

SuvianniPerheeseemme kuuluu Matti, Kaisa ja tyttäret Henni ja Suvianni, joka asustelee vielä kotona sekä Konnan ja Bumban lisäksi upea Berninpaimenkoirauros Camaro.

Koiranäyttelyissä olemme käyneet 12 vuotta ennenkuin saimme "kissanäyttelykuumeen". Upeaturkkinen ja kaunisilmeinen persialainen oli rotu Henni joka vei välittämästi meidän kaikkien sydämen ja sellainen oli saatava.

Ensimmäinen lemmikkipoikamme oli sininen persialainen Nestori nimeltään, josta valitettavasti jouduimme sen sairauden vuoksi luopumaan. 

Uuden persialaispennun etsintä alkoi ja onneksemmen saimme kuulla että MIMOSAN-kissalassa oli myytävänä kaunis kilpikonnatyttö KONNA. Konnan saimme nähdä luonnossa Seinäjoen kissanäyttelyssä elokuussa - 97 ja se oli "rakkautta ensisilmäyksellä" varsinkin Suviannin ja Konnan välillä. Konna oli Seinäjoella Kategorian paras pentu. Konna on ollut meille juuri se oikea kissa!

 

Tavoitteenamme on pienimuotoisesti kasvattaa kauniita, terveitä persialaisia sekä exoja suloisilla ilmeillä ja upeilla luonteilla ja löytää jokaiselle pennulle mitä parhaimmat kodit. Olemmekin vasta tässä kissaharrastuksessa alkusuoralla ja haluammekin kiittää kaikkia ystäviämme niin monista hyvistä neuvoista, joita olemme saaneet.

Mimosan Keep Faith
Kaunis Kiitos vieläkin Päivi ja Veikko Saarelalle
että myitte meille varmasti yhden parhaimmista kasvateistanne!

 


Etusivu :: Kissat :: Koirat :: In Memoriam :: Perhe :: Linkit :: E-mail :: Vieraskirja