Trivia made by Nalle

Valitse sivu tästä!
 

 

Tietokilpailut

Uusinta uutta on tietokilpailut, jossa voit koetella tietämystäsi hyvin erilaisien elämänalueiden parista. Jos tietokilpailu osoittautuu kävijöiden mielestä kiinnostavaksi, tulen päivittämään tätä sivua useammin, uusien kysymysten muodossa. Jos selaimesi ei tätä sivua suostu näyttämään, imaise itsellesi Macromedian sivuilta Flashwiewer ohjelma. Sen avulla näet modernit animaatiota sisältävät sivut. Hyvä ohjelma on se.


5. Tietokilpailu (2.0a)

Versio viisi!! aina vain suositummasta pelistä. Tämä on lyhyt pikavisailu, ennen varsinaista kliimaksia, eli pitkää ja totista NHL- visaa.

NHL -aiheinen pikatrivia 2.0a


4. Tietokilpailu (2.0a)

Versio neljä yhä vain suositummasta pelistä. Peli kehittyy ja osaa laskea nyt pisteetkin, eikä enää palauta alkuun väärän vastauksen takia. Pelaamaan siis.

Trivia 2.0a

Sekä saman peliversion NHL aiheiset kysymykset. Nämä kysymykset ystävällisesti laati NHL -guru Jim Engberg. Kannattaa käydä katsomassa myös Jimin sivut, jos vähääkään NHL kiinnostaa.

NHL -trivia 2.0a


3. Tietokilpailu (1.0c)

Kolmos versio suositusta ajanvietepelistä. Tämä on edelleen ärsyttävä visailu, eli väärä vastaus palauttaa alkuun. Pelaamaan pääset tuosta alapuolelta hiirellä klikkaamalla.

Trivia 1.0c


2. Tietokilpailu (1.0b)

Kun olet pelannut ykkösversion läpi, voit koetella tietämystäsi kakkosversion parissa. Tämä on yhtä ärsyttävä visailu, eli väärä vastaus palauttaa auttamattomasti alkuun. Onnea yrittäville. Pelaamaan pääset tuosta alapuolelta hiirellä klikkaamalla.

Trivia 1.0b


1. Tietokilpailu (1.0a)

Ykkösversio joka on hiukan kömpelö käyttöliittymältään, mutta pelattava. Kokeile itse. Pelaamaan pääset tuosta alapuolelta hiirellä klikkaamalla.

Trivia 1.0b

 

Valitse alasivu tästä

Uutta!

Lähetä postikortti

Kaikki sivujen kuvat ja tekstit ovat tekijäinoikeuslain alaisia. Copyright Nalle 2000.