Nalle made in Finland

Valitse sivu tästä!
 

 

Olen syntynyt 1961 Espoossa. Synnyin sunnuntaina, mutta minusta tuntuu, että olen sunnuntailapsien maanantaikappale. Espoossa vietin aikaani 38 vuotta ja sitten elämä viskasi minut Pohjanmaalle. Hyvä niin. Sittemmin olen rohkeasti ottanut askelen etelän suuntaa, eli Ylöjärvelle. Muutto tapahtui kesän 2001 alussa ja nyt pidämme Rokan Raunin kanssa majaa täällä Eppujen kotokonnuilla.

Kotiutuminen Pohjanmaan tasaiselle meni varsin kivuttomasti. Jäyhä pohojalainen luonne avautuu ajan mittaan ja puolen vuoden totutteluajan jälkeen naapuritkin rohkenivat juttusille. Lienevät havainneet, ettei tuo etelänelävä tuosta mihinkään lähde, ainakaan ihan heti. Loppujen lopuksi mukavaa väkeä ovat nämä pohojalaaset.

Sopuamista pohojalaaseen eloon edesauttoi sekin, että Kontion Pertti (joka on siirtolaisia itsekin) värväsi minut mukaan 2CV Killan Pohojanmaanjaoksen toimintaan. Toivottivat jaokseen tervetulleeksi ja totesivat, että "nyt on jaokses tuaretta verta, pannaan se virtaamahan". Puukkoohippasille en kuitenkaan joutunut, vaan tekivät minusta jaokseen IT-Häjyn.

Jaoksen asioista sen verran, että vielä kerran kiitos kaikille POHO-tapahtuman 200 järjestelyihin osallistuneille. Te teitte tapahtuman mahdolliseksi ja saitte sen onnistumaan yli odotusten. Minulle tapahtuma oli muutenkin merkityksellinen ja sivunkääntävä tapaus, joten tapahtuma tulee jäämään lähtemättömästi mieleeni.

Nyt alkaakin sitten tämän hämäläisen kulttuurin omaksuminen. Sen kanssa ei liene niin kiirettä. Kummallisia sanoja on paljon ja nekin kovin moniselitteisiä. Esimerkiksi sana RANSSI tarkoittaa mm. tilaa johon Afrikan musta poppamies vaipuu yrttejä mutusteltuaan tai tietynlaista pullapitkoa tai Amerikkalaistyylista karjatilaa tai oveen, ulkopuolelle ripustettua koriste seppelettä. Ainakin näitä se merkinnee. Vähän aikaa meni senkin tulkitsemiseen, kun sanottiin, että kohta esiintyy Rarure.

Sitten noista siviiliasioista työasioihin ja harrastuksiin jotka sivuavat osittain työtäni. Sanovat, että paras tapa tuhota hyvä harrastus, on tehdä siitä ammatti. Osittain kyllä allekirjoitan tuon. Toimitan siis mainostoimistossa AD:n virkaa, eli toimenkuvani on mainonnan suunnittelu.

Harrastusten laajasta kirjosta mainittakoon mm. metallisiluettiammunta, (joka tosin on vapaa-ajanpuutteen vuoksi hiukan unholassa), piirtäminen, maalaaminen (manuaalisesti sekä tietokoneavusteisesti), sekä luonnollisesti Citroën-autojen parissa huseeraaminen. Tästä 2CV-harrastuksesta tarkemmin 2CV-sivuillani. Musiikin kuuntelu on lähellä sydäntäni, johtuen ehkä siitä, että olen täysin kykenemätön tuottamaan mikäänlaista musiikiksi tunnistettavaa ääntä.

Vastapainoksi epämusikaalisuudelleni linkki sivuille joilta löytyy todellinen muusikko ja musiikintekijä. Kaiken lisäksi upea ihminen. Saanko esitellä RAUNI ROKKA!

Täällä muuten uusi osoitteeni

 

Valitse alasivu tästä

Uutta!

Lähetä postikortti

Kaikki sivujen kuvat ja tekstit ovat tekijäinoikeuslain alaisia. Copyright Nalle 2000.

Chat